Daewoo DWD-UD121X Series med vasketøjstørringsfunktion

Mange købere af husholdningsapparater har små lejligheder, og meget ofte dukker problemet op med et sted at tørre vasket tøj. Dette problem er især akut, når babyer optræder i familien. Hvor mange veste og bleer, der skal vaskes og tørres dagligt, ved enhver mor. For at fremskynde tørreprocessen vil unge familier derfor gerne købe en vaskemaskine og en tørretumbler.
Men igen, alt afhænger af problemet - hvor skal det placeres? Halogenlysekroner til hjemmet skaber ikke sådanne problemer. Manglen på plads i rummet påvirker kun store husholdningsapparater.
Daewoo DWD-UD121X Series er en 2 i 1 vaskemaskine og tørretumbler. I størrelsen er den selvfølgelig større end normalt (63x79x97), men "sind" overgår den alle forventninger.
Vaskeprogrammer er varierede: normal vask, dampvask, vask med desinfektion, vask hvidt linned, stærkt snavset linned, sportssko. Temperaturregulator, dampkraft, skylletilstand (fra 1 til 5), vandtilsætning.
I modsætning til lignende udstyr kan spindemaskinen producere 1200 omdrejninger i minuttet. Der er flere tørretilstande: delikat tørring, let strygning, kraftig tørring eller tørring efter tid (fra 1 til 3 timer)
Maskinens ydeevne er meget høj. Den kan tørre 7 kg vasketøj og vaske 12 kg. Økonomi når det er bedst. Maskinen vælger selv, hvor meget vand den skal hælde for at vaske den mængde vasketøj, der blev lagt i den. Den fungerer meget stille, og når badeværelsesdøren er lukket, er den slet ikke hørbar.
Hvis der er børn i familien, så vil forældrelåsfunktionen være nyttig. Barnet vil ikke længere være i stand til at ændre det program, som moderen har valgt og indstillet af nysgerrighed.
Og den sidste. Maskinens store dimensioner kan for eksempel bruges som puslebord eller stativ til badeværelsestilbehør og tilbehør.

Daewoo DWD-UD121X Series med vasketøjstørringsfunktion
Daewoo DWD-UD121X Series med vasketøjstørringsfunktion
Daewoo DWD-UD121X Series med vasketøjstørringsfunktion
Daewoo DWD-UD121X Series med vasketøjstørringsfunktion Daewoo DWD-UD121X Series med vasketøjstørringsfunktion Daewoo DWD-UD121X Series med vasketøjstørringsfunktionHome | Articles

April 20, 2024 12:45:18 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting