vitrina në frigorifer nga PRIMA

Lajmet më të nxehta në treg të të gjitha pajisjeve tregtare në Rusi! Seriesshtë lëshuar një seri e re e vitrinave në frigorifer për supermarkete dhe dyqane. Prodhimi i këtij lloji të pajisjeve i nënshtrohet një kontrolli të cilësisë në tre nivele. Ekzistojnë vitrina të klasit ekonomik të zhvilluara duke përdorur teknologji speciale për ndërmarrjet ose firmat e vogla. Vitrinat e kësaj serie kanë të gjitha avantazhet që kanë përfshirë të gjitha modelet e mëparshme. Gjegjësisht, cilësi e mirë, çmime të arsyeshme, komoditet dhe praktikë në funksionim dhe besueshmëri. Ekranet me frigorifer nga PRIMA kanë një dizajn të bukur modern të një kategorie premium. Ata kombinohen shumë mirë me karakteristikat e shkëlqyera të performancës së këtij modeli.
Në krahasim me lëshimet e mëparshme të pajisjeve të kësaj kompanie, ato të reja kanë një numër përparësish nga pikëpamja e konsumatorit. Përparësitë qëndrojnë në faktin se këto vitrina në frigorifer kanë një strukturë të tillë, për shkak të së cilës mallrat në to shihen më mirë për shkak të faktit që kutia e ekranit është e anuar në një kënd. Falë kësaj, blerësi do t'i shohë mallrat thjesht duke qëndruar pranë vitrinës dhe nuk do të duhet të afrohet dhe të përkulet. Pajisjet e prodhuara nga PRIMA mund të përballojnë një temperaturë të jashtme mjaft të lartë, ndërsa temperatura e saj e brendshme nuk ndryshon.

vitrina në frigorifer nga PRIMA
vitrina në frigorifer nga PRIMA
vitrina në frigorifer nga PRIMA
vitrina në frigorifer nga PRIMA vitrina në frigorifer nga PRIMA vitrina në frigorifer nga PRIMAHome | Articles

December 3, 2022 17:27:50 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting