tharëse Seria Daewoo DWD-UD121X

Shumë blerës të pajisjeve shtëpiake kanë apartamente të vogla, dhe shumë shpesh shfaqet problemi i vendit për tharjen e rrobave të lara. Ky problem është veçanërisht akut kur foshnjat shfaqen në familje. Sa nën bluza dhe pelena duhet të lahen dhe thahen çdo ditë, e di çdo nënë. Prandaj, për të shpejtuar procesin e tharjes, familjet e reja do të ishin të lumtur të blinin një makinë larëse dhe një tharëse.
Por përsëri, gjithçka qëndron tek problemi - ku ta vendosni atë? Llambadarët halogjenë për shtëpinë nuk krijojnë probleme të tilla. Mungesa e hapësirës në dhomë ndikon vetëm në pajisjet shtëpiake në shkallë të gjerë.
Seria Daewoo DWD-UD121X kombinon 2 në 1 - kjo është një makinë larëse dhe tharëse. ,Shtë, sigurisht, në madhësi më të madhe se zakonisht (63x79x97), por për sa i përket " inteligjencës " i tejkalon të gjitha pritjet.
Programet e larjes janë të larmishme: larje e rregullt, larje me avull, larje me dezinfektim, larja e rrobave të bardha, liri shumë e ndotur, këpucë sportive. Rregullatori i temperaturës, fuqisë së avullit, mënyrës së shpëlarjes (nga 1 në 5), shtimit të ujit.
Ndryshe nga pajisjet e ngjashme, makina tjerrëse mund të prodhojë 1200 rpm. Ekzistojnë disa mënyra tharjeje: tharje delikate, hekurosje e lehtë, tharje e fortë ose tharje me kohë (nga 1 në 3 orë)
Performanca e makinës është shumë e lartë. Mund të thajë 7 kg lavanderi dhe të lajë 12 kg. Përfitueshmëria në lartësi. Vetë makineria zgjedh sa ujë duhet të derdhet për të larë sasinë e rrobave që janë ngarkuar në të. Funksionon shumë në heshtje, dhe kur dera e banjës është e mbyllur, është plotësisht e padëgjueshme.
Nëse familja ka fëmijë, atëherë funksioni është i dobishëm - kyçi i prindërve. Fëmija nuk do të jetë në gjendje të ndryshojë programin e zgjedhur dhe të vendosur nga nëna për kuriozitetin e tij.
Dhe gjëja e fundit. Përmasa të mëdha të makinës, për shembull, mund të përdoren si një tryezë ndryshimi ose një stendë për pajisje dhe pajisje banjo.

tharëse Seria Daewoo DWD-UD121X
tharëse Seria Daewoo DWD-UD121X
tharëse Seria Daewoo DWD-UD121X
tharëse Seria Daewoo DWD-UD121X tharëse Seria Daewoo DWD-UD121X tharëse Seria Daewoo DWD-UD121XHome | Articles

November 28, 2022 16:03:12 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting