ostri LED televizorji v različnih velikostih

Proizvajalec LED televizorjev Sharp je svojo ponudbo HDTV razširil z lansiranjem novega modela AQUOS 80LE632U-LC. Novost ima diagonalo 80 palcev in po navedbah vodilnega japonskega proizvajalca je Sharp Led TV največji LCD televizor z vgrajeno LED osvetlitvijo na današnjem trgu.
Toda 80-palčni AQUOS LC-80LE632U Sharp ne spada v model linije razreda Elite, njegova funkcionalnost je do višine, vključuje edinstveno LED osvetlitev, podpira Full HD visoko ločljivost 1920 x 1080 slikovnih pik. Omeniti velja tudi dvojno vgrajena vrata USB in hitrost osveževanja 120 Hz, ki omogoča prikaz jasne in kakovostne spremembe slike tudi v aktivnih dinamičnih prizorih.
Sharpovi LED-televizorji nove generacije imajo vgrajeno povezavo Wi-Fi in takojšen dostop do priljubljenih spletnih portalov, kot sta Netflix ali VUDU, in Sharpov 80-palčni LED-televizor AQUOS LC-80LE632U se bo začel prodajati v začetku oktobra letos po predlagani ceni. od 5 500 USD. Vsakdo lahko zdaj naroči HDTV za manj kot 5000 USD.
LG se pripravlja na razširitev svojih OLED naložb z dvigom subvencij za sektor na 2,9 milijarde USD v drugi polovici leta 2014. Podjetje, ki je odgovorno za razvoj in izdelavo zaslonov, bo posodobljeno, kar bo pomagalo pri uresničevanju načrtuje in do sredine leta 2012 objavi 55-palčne televizorje OLED, prve na trgu za take televizorje.
Naložba bo omogočila proizvodnjo tako imenovane steklene podlage 8,5 generacije 220 x 250 cm, je Nikkei citiral predsednik LG Display Young-soo Kwon. Sodobna plošča z organskimi svetlobnimi diodami (OLED) ima številne prednosti pred LCD-ji, z natančnejšo in jasnejšo barvno reprodukcijo, manjšo porabo energije in veliko tanjšo zasnovo. Glavna težava so razmeroma visoki stroški OLED plošč.

ostri LED televizorji v različnih velikostih
ostri LED televizorji v različnih velikostih
ostri LED televizorji v različnih velikostih
ostri LED televizorji v različnih velikostih ostri LED televizorji v različnih velikostih ostri LED televizorji v različnih velikostihHome | Articles

December 3, 2022 15:26:04 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting