oštri LED televizori u raznim veličinama

Proizvođač LED televizora Sharp proširio je svoju HDTV ponudu lansirajući novi model AQUOS 80LE632U-LC. Novost je obdarena dijagonalom od 80 inča, a prema riječima vodećeg proizvođača u Japanu, Sharp Led TV najveći je LCD televizor s ugrađenim LED pozadinskim osvjetljenjem na današnjem tržištu.
No, 80-inčni AQUOS LC-80LE632U Sharp ne pripada modelu linije Elite klase, njegova je funkcionalnost do visine, uključuje jedinstveno LED pozadinsko osvjetljenje, podržava Full HD visoku rezoluciju 1920 x 1080 piksela. Također je vrijedno napomenuti dvostruki ugrađeni USB priključak i brzinu osvježavanja od 120 Hz, što vam omogućuje demonstraciju jasne i visokokvalitetne promjene slike čak i u aktivnim dinamičkim scenama.
Sharpovi LED televizori nove generacije imaju ugrađenu Wi-Fi vezu plus trenutni pristup popularnim mrežnim portalima poput Netflixa ili VUDU-a, a Sharpov 80-inčni LED televizor AQUOS LC-80LE632U kreće u isporuku početkom listopada ove godine po predloženoj cijeni od 5 500 USD. Svatko može odmah naručiti HDTV za manje od 5 tisuća USD.
LG se priprema za proširenje svojih OLED ulaganja povećanjem subvencija sektoru na 2,9 milijardi dolara u drugoj polovici 2014. Poduzeće, koje je odgovorno za razvoj i proizvodnju zaslona, ​​bit će modernizirano, što će pomoći u provedbi planira i izdaje do sredine 2012. 55-inčne OLED televizore, prve na tržištu za takve televizore.
Investicija će omogućiti proizvodnju takozvane 8,5 generacije staklenih podloga 220 x 250 cm, citirao je Nikkei predsjednik LG Displaya Young-soo Kwon. Moderna ploča s organskim svjetlosnim diodama (OLED) ima brojne prednosti u odnosu na LCD zaslone, s preciznijom i jasnijom reprodukcijom boja, manjom potrošnjom energije i puno tanjim dizajnom. Glavni problem je relativno visoka cijena OLED ploča.

oštri LED televizori u raznim veličinama
oštri LED televizori u raznim veličinama
oštri LED televizori u raznim veličinama
oštri LED televizori u raznim veličinama oštri LED televizori u raznim veličinama oštri LED televizori u raznim veličinamaHome | Articles

December 2, 2022 01:08:55 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting