iPod Nano modellszínek

A 6. generációs iPod nano jelentős különbségeket mutat a többi generációval szemben. A mechanikus vezérlés, amelyet a Click Wheel segítségével hajtottak végre, hiányzik, de megjelent egy érintőképernyő, amely támogatja a többérintéses érintést. A gyűrű hiánya azonban azt jelentette, hogy az iPod nano lejátszó számos hasznos funkciója egyszerűen eltűnt.
Az Apple iPod nano 6G memóriakapacitása meglehetősen nagy, 8/16 GB. A következő formátumokat támogatja: MP3, AAC, Apple Lossless (audio), JPEG (photo). Az iPod nano lejátszó kijelzője 1,54 hüvelyk, a felbontás 240 x 240 képpont. Méret - 41 * 38 * 9 mm, súly - 21 gramm.
A lejátszó szettje tartalmaz egy átlátszó műanyag dobozt, fejhallgatót, egy vezetéket, hogy a lejátszót számítógéphez lehessen csatlakoztatni, az Apple gyártó logójával ellátott matricát.
Az iPod nano lejátszó alakja négyzet alakú, a méretei kompaktak, a teste fém. A lejátszó kétségtelen hátránya azonban az, hogy a színvilág a korábbi modellekhez képest halványabbá vált.
Az érintőképernyővel együtt a hangerőszabályzó gombokkal és a képernyő be / ki gombjával vezérelheti a lejátszót.
Az iPod nano lejátszók közötti különbség az, hogy a szokásos USB kimenet helyett saját csatlakozóval rendelkezik.
A lejátszó interfész az iOS felület és a korábbi iPod modellek hibridje. A négy asztalon található 14 ikon a lejátszó funkcióit mutatja. Az ikonok a tulajdonos számára kényelmes módon helyezhetők el. Az új modell hátránya, hogy a munkalistákon való mozgás sebessége és pontossága sokkal kisebb, mint a régebbi modelleké. Plusz az, hogy a hangerőszabályzó kényelmesebb, mivel " vak " lett, de ez plusz új hátrányokkal is jár - lehetetlen vakon vezérelni a lejátszást, ami nagyon kényelmetlen, mert az iPod nano 6G lejátszót a alkotók kiváló és a legjobb megoldás a futók és más sportolók számára. Szintén nagy hátránya a modellnek, hogy a lejátszó nem állít elő videofájlokat.
Ha ismét a pluszok felé fordulunk, akkor ez kétségtelenül az FM rádió. Jó vételi minőség, rengeteg állomás hozzáadható a kedvenc állomások listájához, az " élő szünet " mód , amelyben a lejátszó 15 perc műsoridőt képes pufferolni, megkülönbözteti ezt a modellt a többitől.
Az iPod nano 6G akkumulátorának élettartama 24 óra, de a gyakorlatban körülbelül 30 órán keresztül működik, ami nagyon nagy plusz a modellnél.
Így az Apple iPod nano 6G előnyei a következők:
- könnyű és kompakt méret
- ruhacsipesz a lejátszó ruhán való viseléséhez
- kiváló rádióvevő
- a lejátszó használható, mint egy óra,
és a hátrányok:
- kis képernyő és megkérdőjelezhető minősége
- az interfész nem felhasználóbarát
- lehetetlen " vakon " irányítani a játékost
- nem támogatja a videót
- ha nincs külső tartozék, akkor a felvevő haszontalan
- a maximális hangerő alacsony.

iPod Nano modellszínek
iPod Nano modellszínek
iPod Nano modellszínek
iPod Nano modellszínek iPod Nano modellszínek iPod Nano modellszínekHome | Articles

December 8, 2022 00:54:34 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting