iPhone 2g modell felülvizsgálata a specifikációkkal

Az iPhone kommunikátorok ma meglehetősen népszerűek. Az egyik új termék az iPhone 2G modell. A modell új verziója tartalmazza a GPS navigációt és a 3D hálózatok támogatását. Az oroszországi értékesítéseket tekintve a mennyiség körülbelül 3 millió.
Pontosabban az iPhone 2G modellről. Ennek a kommunikátornak 4 GB memóriája van, vannak 16 GB memóriájú verziók is. A kijelző elég nagy, 3,5 hüvelykes, 320 x 480 képpontos felbontással. Az interfészek meglehetősen szabványosak: Bluetooth, Wi-Fi, USB. A kamera meglehetősen gyenge és 2 megapixeles. Egy ilyen telefon súlya 135 gramm. Az ilyen telefon csomagcsomagja meglehetősen szabványos.
Az iPhone 2G megjelenése meglehetősen stílusos és vonzó. A modell meglehetősen sokféle kütyüt használ, ami használat közben további kellemes hatást kölcsönöz. A kommunikátorok teljesítménye a legújabb innovatív szabványok szerint mondható el.
Az ellenőrzést az ujjaival hajtja végre. mivel ebben a modellben a tollat ​​nem használják, és egyáltalán nem működik. A képernyő elég nagy, és védőüveg borítja a csúnya karcolások elkerülése érdekében. A bal oldalon egyetlen gomb található, amely csökkenti vagy növeli a hangerőt.
Az iPhone-t nagyon rangos és drága ajándéknak tartják, de ha meg akarja lepni és eredeti születésnapi ajándékot szeretne adni barátnőjének, akkor mindenképpen figyeljen a Pandora ékszerekre.
A kommunikátor operációs rendszerét a Mac OS X használja, amelyet az Apple legújabb fejlesztései használnak.
Az iPhone 2G alapértelmezett alkalmazásai a következők:
Az Interneten a Yahoo, a GMail, a .mac és az AOL levelezési erőforrásaival dolgozva bármilyen más postafiókot is beállíthat. Az iPhone Safari böngészője természetesen nem cserélhető dolog. Elég multifunkcionális és kényelmes minden felhasználó számára.
Az audio lejátszó szintén nagyon praktikus és praktikus. Lejátszás bármilyen töredékből, különféle effektusokból, hangból és videóból egyaránt, sok formátumban.
Az SMS-t meglehetősen egyszerűen és mondhatni primitíven végezték. A fejlesztők úgy döntöttek, hogy nem adnak hozzá újításokat ehhez az alkalmazáshoz.
A fényképalbum büszkélkedhet a fényképezőgéppel készített képek megtekintésének funkcióival, kényelmes diavetítéssel.
De a kamera nem erős, de van vakuja, autofókusza, valamint fehér és fekete egyensúlya. A fotók gazdagok, tiszták és kiváló minőségűek.
Az eredmény egy fülbemászó és multifunkcionális kommunikátor az APPLE-től.

iPhone 2g modell felülvizsgálata a specifikációkkal
iPhone 2g modell felülvizsgálata a specifikációkkal
iPhone 2g modell felülvizsgálata a specifikációkkal
iPhone 2g modell felülvizsgálata a specifikációkkal iPhone 2g modell felülvizsgálata a specifikációkkal iPhone 2g modell felülvizsgálata a specifikációkkalHome | Articles

December 3, 2022 04:02:46 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting