iPad i ri 2 Tablet i bardhë 64 GB

Kompania Apple na befason këndshëm dhe na kënaq me produktet e saj të shumta dhe me cilësi të lartë, duke përdorur në mënyrë aktive teknologjitë e përparuara.
Modeli iPad 2 64GB White, i cili doli në shitje në 2011 në pranverë, tërhoqi vëmendjen e afërt, kompjuteri tablet mbajti të gjitha avantazhet e gjeneratave të para, por në të njëjtën kohë zhvilluesit investuan zhvillime të reja në të, ndërsa azhurnuan ndërfaqen gjithashtu. Modeli i ri ka një dizajn modern dhe elegant, me ngjyrë të bardhë borë, është përmirësuar, dhe trupi në vetvete është shumë i lehtë dhe i hollë, gjë që është shumë e këndshme për tu mbajtur. Tableti ka dy kamera me të cilat mund të bëni fotografi dhe video, e cila është shumë e përshtatshme. Apple iPad 2 64GB White është e pajisur me një procesor të fuqishëm 2-bërthamor. Me ndihmën e një disku HDMI, është e mundur të përdoret, si kompjuter dhe si TV, ndërsa performanca e tabletës nuk ka pësuar, por përkundrazi është përmirësuar shumë. Transportuesi i energjisë i tabletës është një bateri litiumi me një kapacitet prej 25 watts në orë, me një kapacitet pune dhjetë orë, karikimi kryhet duke përdorur një kabllo nga një rrjet me një përshtatës dhe përmes USB nga një kompjuter. Temperatura e sigurt e funksionimit, 0 deri 35 ° C, lagështia 5 deri 95%.
Si gjithmonë, Apple nuk e ka harruar mbrojtjen e mjedisit, ky model nuk është gjithashtu përjashtim, duke zvogëluar ndikimin e tij negativ, trupi është bërë prej alumini dhe qelqi, të cilat janë të riciklueshme, ekrani LED nuk ka merkur dhe arsenik,
gjithashtu nuk përmban retardantë të flakës së bromuar.
iPad 2 64GB Wi-Fi 3G mbështet më shumë se 40 gjuhë, dhe më shumë se 20 fjalorë, font shumë të madh, të pajisur me: funksione " White on black ", udhëzime zanore të ndërfaqes VoiceOver, etj.
Pavarësisht hollësisë së saj, vegla punon në mënyrë të pavarur për jo më pak kohë. Tableta zgjati të paktën 11 orë me një ngarkesë të mirë. Deri në 6 orë mund të shikoni filma vazhdimisht, dhe tingulli në produkt është thjesht perfekt.
Një kompjuter tablet është një gjë me të vërtetë e pazëvendësueshme në jetën e një personi modern. Mbi të gjitha, tani edhe blerjet e mallrave ndodhin në internet. Po kërkoni të blini këpucë sportive? Gjeni në internet dyqanin zyrtar online adidas me shpërndarje në të gjithë Rusinë, vendosni një porosi dhe pas pak provoni atlete të reja.

iPad i ri 2 Tablet i bardhë 64 GB
iPad i ri 2 Tablet i bardhë 64 GB
iPad i ri 2 Tablet i bardhë 64 GB
iPad i ri 2 Tablet i bardhë 64 GB iPad i ri 2 Tablet i bardhë 64 GB iPad i ri 2 Tablet i bardhë 64 GBHome | Articles

December 8, 2022 02:31:18 +0200 GMT
0.009 sec.

Free Web Hosting