Articles sq

 1. Televizioni tokësor dixhital T2 në Ukrainë. Zgjedhja e një TV
  Shumë prej jush, falë një fushate në shkallë të gjerë informacioni dhe reklamimi në media, e dinë se në Ukrainë që nga viti 2011, vendosja e një rrjeti televiziv dixhital tokësor në standardin e transmetimit...
 2. Si të zgjedhim një kapuç?
  Kapuçi është një " banor " i plotë i një apartamenti modern. Nëse gatuajnë shpesh në një familje, atëherë nuk mund të bëni pa këtë pajisje. Ju nuk doni që një kuzhinë e sapo...
 3. Si të zgjidhni një krijues të bukës?
  Fillimisht, amviset ukrainase gatuanin bukë shtëpiake. Ata u ngritën në të gdhirë, ndezën furrën, krijuan supë mbi brumin, gatuan bukë të pastra dhe së shpejti aroma...
 4. Si të zgjidhni një telefon celular
  Po kërkoni të blini një telefon celular? Kjo përmbledhje e shkurtër do t'ju ndihmojë të lundroni në larminë e shumëllojshmërisë së mjeteve të komunikimit dhe të zgjidhni atë që ju përshtatet. 4 hapa të thjeshtë janë...
 5. Si të zgjidhni një lagështues?
  Shëndeti dhe gjendja jonë shpirtërore me ju varet nga shumë faktorë, ndër të cilët mikroklima përreth, në veçanti, lagështia relative e ajrit, zë një vend të rëndësishëm. Të gjithë vuajnë nga...
 6. Si të zgjidhni një kamera?
  Një videokamera është një gjë e dobishme. Dhe mirë, shumë e këndshme. Mbi të gjitha, gjatë xhirimit, të gjitha emocionet dhe ngjarjet ruhen. Video incizim është me...
 7. Si të zgjidhni një kondicioner?
  Në verë, kondicioneri vepron si një " shkop magjik ", duke krijuar një freski të këndshme në shtëpi, zyra, dyqane. Dhe kur keni vendosur tashmë për llojin e kondicionerit...
 8. Një sobë ruse në kuzhinën tuaj. Si të zgjidhni një ajër ajri
  Që nga kohërat antike, enët e gatuara në furrën ruse janë vlerësuar veçanërisht për shijen dhe aromën e tyre të patejkalueshme. Furra e konvekcionit është një nga përpjekjet për të rikrijuar metodat e gatimit të...
 9. Një botë 3D në shtëpinë tuaj. Si të zgjidhni një TV 3D
  Kështu që, ju keni shikuar Avatar, përpiquni të mos humbni premierat e filmave në 3D, dhe tashmë jeni të pjekur për të blerë një TV 3D. Ky artikull...
 10. Si të zgjidhni një TV LCD?
  TV nuk konsiderohet për asgjë si një nga shpikjet kryesore të shekullit të kaluar. Dikush i pëlqen shfaqjet televizive, por dikush dëshiron të shikojë futboll me një shishe birrë. Dhe çfarë gëzimi ka në fytyrat...
 11. Muri i lëmuar i frigoriferit
  Nëse marrim në konsideratë frigoriferë amerikanë krah për krah, atëherë preferohet t'i instaloni të integruara. Kur të njiheni me frigoriferët evropianë, mund të shihni se këmbyesi i tyre i nxehtësisë ndodhet në...
 12. Krijues akulli frigorifer
  Një shpikje thjesht amerikane është krijuesi i akullit. Përdoret në frigoriferë, modeli i të cilave ka një pozicion krah për krah. Isshtë një sistem që është i vendosur në...
 13. Prodhuesit e frigoriferëve krah për krah
  Secila kompani e konsideron krijimin e modelit ideal të frigoriferit Side-by-side si kufirin e përsosjes së tij. Shumica e produkteve që paraqiten në raftet në dyqane u përkasin prodhuesve evropianë. Për...
 14. Krah për krah dhe përfundimi i saj
  Nëse marrim parasysh frigoriferët krah për krah, atëherë ato vetë duken mjaft origjinale. Ata simbolizojnë luksin dhe pasurinë në shtëpi. Por në ditët e sotme është e mundur të dekoroni një frigorifer të tillë...
 15. Krah për krah dhe rehati
  Frigoriferët krah për krah mund të përfshijnë një larmi funksionesh. Këto mund të jenë për shembull: furnizimi me akull dhe ujë të ftohtë, dhoma e freskisë...
 16. Krah-krah nga Gaggenau
  Një numër i madh i konsumatorëve, bazuar në kushtet e jetesës, mund të përballojnë vetëm një frigorifer të llojit evropian. Por në ditët e sotme ka mjaft nga...
 17. Opsione standarde të frigoriferit
  Frigoriferët krah për krah kanë mundësi specifike që i veçojnë nga të gjitha llojet e tjera të frigoriferëve. Për shembull, organizimi i të ftohtit në këtë frigorifer ndodh në faza. Kjo do...
 18. Futja e frigoriferit krah për krah
  Nëse zgjidhni prestigj, atëherë dijeni se është mjaft i shtrenjtë. Frigoriferë krah për krah u krijuan në Amerikë. Detyra e këtyre frigoriferëve ishte të plotësonin nevojat e familjeve mesatare në Amerikë, të...
 19. Forma e ngrirjes
  Ngrirësi në stilin e kabinetit mund të jetë i lartë deri në dy metra. Për më tepër, gjerësia e saj është 60 cm. Siç mund ta shihni, nuk zë një...
 20. Ngrirësi dhe dhoma
  Ekzistojnë dy koncepte të ndryshme: " frigorifer " dhe " frigorifer ". Ngrirësi është një kabinet i veçantë për ngrirjen. Qëllimi i tij është të ruajë sasi të mëdha ushqimi për një kohë...
 21. Qëllimi i ngrirjes
  Frigorifer është një vend ku ushqimi i ngrirë mund të ruhet edhe për një kohë të shkurtër. Profesionistët besojnë se një frigorifer duhet të jetë në gjendje jo vetëm të ngrijë shpejt...
 22. Konsumatori dhe ngrirësi
  Dokumentacioni shoqërues i frigoriferit duhet të përshkruajë të gjitha tiparet e frigoriferit. Në veçanti, është posaçërisht vëllimi i dobishëm. Por disa shitës fshehin qëllimisht figurën e vëllimit...
 23. Temperatura e ngrirësit
  Shumë shpesh, ka momente të pakëndshme të ndërprerjeve të energjisë në shtëpitë tona. Kjo është arsyeja pse një pikë e rëndësishme në funksionimin e një frigorifer është se...
 24. Karakteristikat e frigoriferit
  Karakteristikat më të rëndësishme të ngrirjeve mund të krahasohen me ato të frigoriferëve. Këto përfshijnë vëllimin e dobishëm të frigoriferit, klasën klimatike, sa energji elektrike harxhon pajisjet. Por ka tregues që...
 25. AEG
  AEG ka ekzistuar për më shumë se njëqind vjet. Në 1889, kompania prezantoi pajisjet e saj shtëpiake për të gjithë në ekspozitë. Këto ishin çajnikë, hekura, kaçurrela flokësh dhe disa pajisje të...
 26. Ardo
  Kompania Ardo mund të klasifikohet si një nga kompanitë e pakta që zënë vendin më të fortë në krijimin e pajisjeve shtëpiake. Kompania filloi udhëtimin e saj me krijimin e një...
 27. Ariston
  Marka Ariston u krijua në vitet gjashtëdhjetë. Nëse e përktheni këtë emër nga greqishtja, atëherë do të thotë " më e mira ". Produktet e kësaj kompanie u shfaqën në tregun rus në vitet...
 28. Bosch
  Bosch është një nga markat më të njohura në Gjermani. Një sasi e madhe e pajisjeve elektronike dhe shtëpiake shiten aktualisht nën këtë markë. Themeluesi i kësaj marke ishte gjermani Robert August Bosch...
 29. Dako
  Konsumatori rus praktikisht nuk e di emrin e prodhuesit të pajisjeve shtëpiake Dako. Por nëse e mbani mend epokën Sovjetike, atëherë ky emër ishte i...
 30. Gorenje
  Kompania sllovene Gorenje është e njohur në tregun evropian që nga viti 1950. Bima e parë ishte e vendosur në fshatin Grenier. Ishte ky emër që u...
 31. Kaiser
  Kompania gjermane Kaiser ka kohë që e ka merituar konsumatorin e saj. Jo më kot konsumatorët e shumtë preferojnë të instalojnë lavatriçe, frigoriferë, si dhe soba elektrike për përdorim. Teknologjia...
 32. LG
  GoldStar ose LG është i njohur për konsumatorin rus. Vendlindja e kësaj kompanie është Koreja e Jugut. Që nga viti 1958, kompania është quajtur GoldStar. Edhe tani, ju mund të gjeni ato shtëpi...
 33. Snaige
  Marka Snaige është një kompani shumë e re. Në përkthim, ky emër do të thotë " dëborë ". Në Rusi, kjo markë tregtare u regjistrua në 1992. Por deri në këtë pikë, uzina ishte e...
 34. Vestfrost
  Një nga emrat më të njohur në treg për prodhimin e frigoriferëve është kompania Vestfrost. Kjo kompani daneze është relativisht e re. Kjo kompani u shfaq në tregun e pajisjeve shtëpiake në 1963. Ajo...
 35. Vënia në punë e frigoriferit në ballkon
  Shumë njerëz që jetojnë në qytet vazhdimisht mendojnë për këtë. A është e mundur të përdorni pajisje shtëpiake në vende jo standarde dhe të adaptuara. Por shumë banorë...
 36. Si të zgjidhni një frigorifer makine
  Nëse ka nevojë për sigurinë e ushqimit gjatë lëvizjes, atëherë mund të përdorni një frigorifer ose frigorifer për makinë. Nëse automjeti lëviz vazhdimisht, frigoriferi mund të...
 37. Temperatura në frigorifer
  Sa kohë ushqimi mund të ruajë freskinë varet nga temperatura në frigorifer. Gjatë blerjes së një frigorifer, secili klient supozon se çfarë lloj produktesh, dhe për sa kohë do të ruajë...
 38. Instalimi i frigoriferit
  Natyrisht, para se të filloni të instaloni direkt frigoriferin, duhet të lexoni me kujdes udhëzimet e bashkangjitura. Vetëm pas kësaj është e nevojshme të inspektoni të gjitha instalimet elektrike. Nuk duhet të ketë shenja...
 39. Së bashku me frigoriferin
  Një nga kriteret kryesore për zgjedhjen e një frigorifer janë aksesorët e tij të brendshëm. Çdo kompani bën rregullime të brendshme të aksesorëve çdo vit për të tërhequr klientë. Megjithëse nuk ka ndryshime specifike në...
 40. Brenda frigoriferit
  Ruajtja e ushqimit në frigorifer duhet të shoqërohet me përdorimin e kontejnerëve që janë të pajisur me kanale ajri. Kjo do të sigurojë qasje falas në ajër dhe ruajtje me cilësi të lartë të...
 41. Akull me ujë
  Kompania Electrolux vazhdimisht mendon për përsosjen e modeleve të saj, si dhe për mënyrën se si ato sjellin sa më shumë përfitime për pronarët e tyre. Ideja e fundit e...
 42. Karakteristikat e frigoriferit
  Të gjithë, natyrisht, e dinë për çfarë qëllimi është blerë një frigorifer. Dhe të gjithë mund ta mbajnë ushqimin në frigorifer. Por ka një sërë funksionesh të...
 43. Frigorifer në internet
  Electrolux ka krijuar frigoriferin e saj të ri. Screenfidge tani është pajisur me teknologjinë më të fundit. Mund të lidhet në internet. Por, nga ana tjetër, ky...
 44. Njësitë Ftohje
  Forca dhe qëndrueshmëria e pajisjeve ftohëse është një karakteristikë e rëndësishme që arrihet me një strukturë tuba metalike. Besueshmëria dhe efikasiteti në punë sigurohen nga njësitë nga Danfoss TOV ose L'UNITE HERMETIQUE...
 45. Konsumi i energjisë në frigorifer
  Efikasiteti i ergo është një nga parametrat kryesorë që duhet t'i kushtoni vëmendje të madhe kur zgjidhni një frigorifer. Nëse, për shembull, krahasojmë pajisjet shtëpiake për përdorim...
 46. Pajisjet funksionale të frigoriferit
  Shumë i dobishëm kur frigoriferi ka një alarm. Mund të jetë dritë dhe tingull. Ndër të gjitha llojet e alarmeve, alarmi që bie në momentin kur rritet temperatura...
 47. Përmasat e frigoriferit
  Pajisjet shtëpiake janë pjesë integrale e jetës sonë. Mënyra se si e zgjedhim saktë do të përcaktojë jetën e shërbimit dhe ndjenjat tona të rehatshme nga zotërimi i kësaj teknike. Një nga...
 48. Klima dhe komoditetet e frigoriferëve
  Çdo frigorifer ka treguesit e vet në të cilët funksionon normalisht. Për shembull, kjo mund të jetë temperatura e ambientit. Këto parametra përfshihen në përcaktimin e klasës klimatike të...
 49. Frigorifer me ngrirje
  Ngrirësi mund të jetë i pajisur me rafte, ndarje dhe sirtarë. Nëse frigoriferi është krijuar për të ruajtur një sasi të madhe ushqimi, atëherë duhet të preferohen sirtarët. Kjo për faktin se...
 50. Vëllimi i frigoriferit
  Kur zgjidhni një frigorifer, duhet të mbahet mend se dimensionet e tij duhet të jenë të lidhura në mënyrë të pazgjidhshme me vëllimin. Secila prej këtyre metrikave është me të vërtetë e rëndësishme...
 51. Modat e frigoriferëve
  Kur zgjidhni një frigorifer, është e nevojshme të bazoheni në mënyrat që parashikohen në të, si dhe në të gjithë funksionalitetin e tij që mund të jenë të dobishëm gjatë...
 52. Menaxhimi i frigoriferëve
  Frigoriferi mund të kontrollohet në mënyrë elektronike ose mekanike. Më e zakonshme është kontrolli mekanik. Një termostat konvencional kontrollohet këtu. Ky kontroll siguron vetëm zgjedhjen e njërës nga pesë...
 53. Përzgjedhja e llojit të shkrirjes së frigoriferit
  Acar ose bora mund të krijohen në frigorifer ndërsa është duke funksionuar. Për të shmangur këtë problem, prodhuesit ofrojnë mënyra të ndryshme për të shkrirë frigoriferin. Ngrirësi...
 54. Kompresor ftohës & frigorifer
  Nëse po flasim për blerjen e një frigorifer të mesëm ose të madh, atëherë ata menjëherë mendojnë për numrin e kompresorëve në të. Sa i përket frigoriferit...
 55. Si të zgjidhni kufjet
  Për të kuptuar se cilat kufje duhet të zgjidhni, duhet t'i përgjigjeni pyetjes pse na duhen kufje? Sigurisht, në mënyrë që të dëgjoni muzikë. Dhe...
 56. Si të zgjidhni një printer
  Zgjedhja dhe blerja e një printeri është si të kërkoni një model të përshtatshëm makine në kuptimin që e blini atë jo për të dekoruar brendësinë, por do t'ju duhet ta "...
 57. Si të zgjidhni një libër elektronik
  Ky libër elektronik shfaq skedarët e ruajtur të tekstit të shtesave të ndryshme në ekran dhe zëvendëson një libër të zakonshëm letre. Pasi ta lexoni këtë...
 58. Si të zgjidhni një PC Tablet
  Popullariteti i kompjuterëve tabletë aktualisht po merr vetëm vrull. Madhësia, pesha dhe funksioni i tyre vazhdimisht evoluojnë dhe ecin në hap me zhvillimin e teknologjisë kompjuterike. Gjithnjë...
 59. Si të zgjidhni një projektor
  Çmimi mjaft i lartë i një projektori nënkupton zgjedhjen e tij të kujdesshme. 30-60 mijë rubla është saktësisht shuma në të cilën duhet të përqendroheni. Ky material do...
 60. Si të zgjidhni një navigator
  Jeta e një personi modern është absolutisht e pamundur të imagjinohet pa një navigues GPS. Këto pajisje të mrekullueshme janë një zbulim i vërtetë për udhëtarët...
 61. Si të zgjidhni një MP3 Player
  MP3 player është ndoshta një nga zhvillimet më të diskutueshme në industrinë e pajisjeve shtëpiake. Në aktivitetet e përditshme njerëzore, ka pak ndihmë nga kjo pajisje, por, nga ana tjetër...
 62. Si të zgjidhni një DVR
  Një regjistrues makine është një pajisje shumë e dobishme për shoferët që ju lejon të regjistroni informacion audio dhe video në lidhje me situatën e trafikut nga makina...
 63. Frigoriferë Siemens
  Një vend i veçantë i freskët është menduar për ruajtjen e verës. Kjo është arsyeja pse Siemens fton të gjithë njohësit e verës të njihen me modelet e reja të frigoriferëve...
 64. Frigoriferë me vorbull
  Whirlpool është i pajisur me një sistem Total No Frost. Prania e një sistemi të tillë promovon ventilimin. Shkrirja nuk mund të bëhet për shkak të uljes...
 65. Frigoriferë të rinj Indesit
  Frigoriferët e rinj Indesit janë fleksibël në dizajn. Dyert e dhomave frigoriferike dhe të ngrirjes janë në formë vale. Falë kësaj, frigoriferi merr një formë krejtësisht të re, interesante, të dizajnit...
 66. Vorbull inteligjente
  Përparimet teknike më të fundit janë përfshirë në frigoriferët Whirlpool. Së bashku me këtë, frigoriferi ka një dizajn të rehatshëm, si nga jashtë ashtu edhe nga brenda frigoriferit. Teknologjia e re përfshin një "...
 67. Frigoriferët dhe tiparet e tyre
  Çdo markë frigorifer ka karakteristikat e veta personale. Frigoriferi LIEBHERR, për shembull, nuk kërkon shkrirje për shkak të pranisë së sistemit No-Frost. Funksioni Vario-Hapësirë ​​bën të mundur kombinimin e hapësirës. Në të njëjtën kohë, kursimet e...
 68. Qendra për Ftohje dhe Ftohje
  Sistemi frigorifer-frigorifer Gourmatic është i pajisur me katër zona klimatike. Vëllimi i përgjithshëm i këtij frigorifer është 465 litra. Vlera e temperaturës, si dhe treguesit e lagështisë, mund të vendosen të...
 69. vitrina në frigorifer nga PRIMA
  Lajmet më të nxehta në treg të të gjitha pajisjeve tregtare në Rusi! Seriesshtë lëshuar një seri e re e vitrinave në frigorifer për supermarkete...
 70. Gjetja e aksesorëve më të fundit të iPad
  Apple iPad është një nga produktet më revolucionare të Apple për momentin dhe është një kompjuter tablet që peshon pak më shumë se gjysmë kilogrami. Dhe, si çdo kompjuter, ky tablet do të jetë...
 71. Si ndryshojnë frigoriferët amerikanë nga modelet evropiane
  Frigoriferët amerikanë janë një frigorifer në të cilin dhomat e zakonshme (frigorifer dhe frigorifer) ndodhen pranë njëra-tjetrës, në këtë rast, këto frigoriferë janë më të përgjithshëm, ata kanë dy dyer në të djathtë...
 72. Frigoriferë me dy dyer nga Amerika për përdorim shtëpiak
  Frigoriferët me dy dyer janë ngulitur fort në mendjet e publikut si njësi të mëdha dhe të shtrenjta. Trendet moderne në inxhinierinë e pajisjeve të...
 73. Frigoriferë me dy kompresorë për të ndihmuar një amvisë të mirë
  Avantazhi kryesor i frigoriferëve me dy kompresorë është rritja e efikasitetit të tyre në krahasim me modelet me një kompresor. Frigoriferët me dy kompresorë dhe frigoriferët me një kompresor...
 74. Frigoriferë me madhësi të vogël për përdorim në hapësira të vogla
  Ky artikull është për pronarët e kuzhinave të vogla dhe ata që janë në kërkim të një frigorifer të vogël. Kjo temë është e rëndësishme për...
 75. Frigoriferët me shumë ndarje kanë shumë përfitime për ruajtjen e ushqimit
  Çdo ditë, midis konsumatorëve, popullariteti i modeleve të frigoriferëve me shumë dhoma po rritet. Frigoriferët me shumë dhoma kombinojnë karakteristika që kënaqin preferencat kryesore të konsumatorëve...
 76. Frigoriferë të zbukuruar
  Në mënyrë që të zvogëlojnë kostot e prodhimit, disa firma amerikane përdorin çelik me teksturë të stampuar në prodhimin e dyerve të frigoriferit. Kjo lejon që...
 77. Cilat janë frigoriferët më të mirë për të blerë sot
  Kur blini një frigorifer, duhet të kihet parasysh se ai jo vetëm që duhet të përmbushë siç duhet tiparet e tij funksionale, por gjithashtu të...
 78. Frigoriferë të ngushtë nga prodhues të njohur për hapësira të vogla
  Sot, shumë njerëz janë mësuar me pamjen standarde të frigoriferit dhe nuk duan të ndryshojnë asgjë në pamjen dhe dimensionet e aksesorit të zakonshëm të kuzhinës mesatare të çdo amvise...
 79. Frigoriferë luksoz Miele për ambiente të ndryshme
  Kompania Miele ka një histori shumë të gjatë dhe krijimi i kësaj marke u kthye në 1989. Kjo kompani gjermane menjëherë shkoi qëllimisht drejt prodhimit të pajisjeve shtëpiake...
 80. Frigoriferët modernë më të gjerë krah për krah
  Shumëkush ndoshta ka dëgjuar për frigoriferë anësorë. Ky term përdoret për t'iu referuar pajisjeve ftohëse që kanë dyer lëkundëse të ngjashme me ato të përdorura në dollapët e mobiljeve. Frigoriferët anësorë - me shumë dhoma...
 81. Frigoriferë Ardo në dyqanet e pajisjeve
  Frigoriferët Ardo për momentin mund të quhen frigoriferët më të mirë në klasën e tyre. Fakti është se tani frigoriferi nuk është më vetëm një kuti në...
 82. Çfarë i bën frigoriferët zviceranë të Liebchen kaq tërheqës
  Cili frigorifer është i denjë për titullin " frigorifer i shekullit 21 "? Padyshim që këto janë frigoriferë Liebchen. Çfarë është kaq e veçantë për ta? Mbi të...
 83. Frigoriferë Miele me dizajn unik nga një prodhues gjerman
  Në vitin 2008, Miele lëshoi ​​në " gjykatë " klientët e tyre një familje të re të frigoriferëve solo K10000. Ngrirësit dhe frigoriferët Miele të kësaj serie kënaqen me funksionalitetin e...
 84. Frigoriferë japonezë me cilësi të jashtëzakonshme
  Shumë njerëz besojnë se Panasonic prodhon vetëm elektronikë, e cila është një keqkuptim i madh. Kjo kompani, e njohur në të gjithë botën, prodhon, përveç elektronikës, njësi të shkëlqyera...
 85. Si të zgjidhni frigoriferët e duhur me ngjyra për kuzhinën tuaj
  Cilësia aktuale e konsumatorit e frigoriferit, së bashku me lehtësinë e përdorimit, karakteristikat teknike dhe ekonomike, është ngjyra dhe dizajni i tij. Më parë, dizenjimi i frigoriferit përcaktohej...
 86. Frigoriferë mini
  Kërkesa për frigoriferë të vegjël po rritet çdo ditë. Më shpesh ato përdoren në zyra, hotele, komplekse argëtimi, pavijone spitali me komoditet të shtuar. Lehtësia kryesore është...
 87. Frigorifer portabël DIY i bërë lehtë!
  Me ardhjen e sezonit të ngrohtë, ekziston nevoja për një produkt të tillë si një frigorifer makine. Produkti është i nevojshëm, veçanërisht në kushtet e...
 88. Luftimi i erërave të frigoriferëve
  Më shpesh, një frigorifer për ne është mishërimi i pastërtisë dhe freskisë, pasi do të ishte thjesht budallallëk të ruash ushqimin në kushte të tjera. Sidoqoftë, ndodh që në disa raste të...
 89. Cilin frigorifer është më mirë të blihet?
  Jo shumë larg nesh, paraardhësit tanë u detyruan të përdorin të gjitha llojet e mashtrimeve që do t'i lejonin ata të mbanin ushqimin e tyre...
 90. Cilin ngrirës për të zgjedhur?
  Në kohën tonë, kur njerëzit më në fund kanë mësuar të vlerësojnë shëndetin e tyre, pajisjet shtëpiake që i ndihmojnë në këtë po bëhen gjithnjë e më të rëndësishme. Për shembull, kjo përfshin...
 91. A është teknikisht i mundur operacioni i lëvizjes së derës së frigoriferit në anën tjetër?
  Në jetën e secilit prej nesh, një rol mjaft të rëndësishëm luan ... frigoriferi. Po, është ky miku i bardhë i njerëzimit, që qëndron i palëvizur dhe i pathyeshëm në pothuajse çdo kuzhinë, fshihet në...
 92. Oh, acar-acar: parimet e frigoriferëve modernë
  Njëherë e një kohë, paraardhësit tanë kaluan shumë kohë duke prerë akullin në dimër. Ata duhej ta bënin këtë profesion të vështirë dhe jashtëzakonisht të rrezikshëm vetëm për të garantuar sigurinë e produkteve të mishit...
 93. Rregullat për shkrirjen e frigoriferëve
  Nëse jeni marrë ndonjëherë me kujdesin për një frigorifer të paktën një herë në jetën tuaj, atëherë e dini mirë se duhet ta shkrini atë. Kjo ngjarje kërkohet herë pas here edhe për...
 94. Frigoriferë të integruar: llojet dhe metodat e instalimit
  Për një kohë të gjatë askush nuk është befasuar nga bollëku i të gjitha llojeve të teknologjisë së integruar. Por kjo nuk do të thotë aspak që pajisjet e ndërtuara nuk...
 95. Zgjedhja e një frigoriferi: Cili sistem i shkrirjes është më i mirë?
  Prodhuesit e frigoriferëve po përpiqen të tejkalojnë konkurrencën. Çfarë trukesh nuk përdorin: krijoni modele me dizajne të pabesueshme, dilni me funksione të reja. E gjithë kjo me një qëllim - për të...
 96. Si të zgjidhni TV-të e duhura Full HD
  TV të plota HD. Cfare eshte Një person modern duhet të dëgjojë këtë frazë të pashuar këtu dhe atje. Por njerëzit jo gjithmonë e dinë se çfarë do të thotë në të...
 97. Pse njerëzit blejnë TV LED Panasonic sot
  Ideja kryesore për TV-të Panasonic Led është një model i ri i TV VIERA HDTV - model LCD me mbështetje 3D. Ky model u krijua në mënyrë që të përdorte TV-në...
 98. Avantazhet e TV-ve toshiba LED mbi paraardhësit e tyre
  Ne paraqesim në vëmendjen tuaj një TV dyzet e gjashtë inç Toshiba me një ekran LCD me rezolucion 1920 × 1080 dhe shpejtësi rifreskimi 200 Hz. Toshiba nuk përpiqet...
 99. Bleni TV Philips të gjeneratës së fundit
  Pse i njëjti film duket kaq ndryshe në teatër dhe në ekranin e TV? Rezulton se e gjithë gjëja është në raportin e ekranit të TV, ky raport është 4: 3, dhe filmat shfaqen në...
 100. Kur të zgjidhni një TV LCD
  Kur vjen një moment i ndritshëm i marrjes së një vendimi të ndërgjegjshëm për të ndryshuar televizorin tuaj të vjetër, menjëherë lind pyetja, çfarë duhet të jetë e re?...
 101. Përzgjedhja e TV LCD nga shumë prodhues
  Aktualisht, një familje, si rregull, nuk ka një televizor, por dy ose më shumë, në mënyrë që të mos ketë mosmarrëveshje se cilin program të shikojë...
 102. Pse njerëzit blejnë TV LCD sot
  Koha nuk qëndron akoma. Teknologjia moderne synon ta bëjë jetën më të lehtë dhe më të sigurt. TV LCD shpejt pushtuan pjesën e tyre të tregut në të gjithë botën. Kjo është...
 103. TV LCD të mprehtë krahasuar me modelet e prodhuesve të tjerë
  Pas hyrjes triumfale të teknologjive stereoskopike në tregjet e kinemasë shtëpiake, ka ardhur një kohë e një heshtjeje dhe e një rivlerësimi të mundshëm të...
 104. TV më të mirë LED të realitetit të sotëm
  Kur zëvendësoni televizorë me përmasa të mëdha, lind problemi, çfarë është më mirë të zgjidhni - TV apo plazma më e mirë LED? Para se...
 105. Çfarë e bën televizorin më të mirë LCD
  TV më të mirë LCD u njohën si më të mirët nga juria në EISA 2010, dhe kjo është pikërisht ajo që është Philips 9000 Full HD...
 106. TV portabël për përdorim shtëpiak të të gjitha markave
  Në epokën tonë progresive, e cila është bërë e famshme për risitë teknike, TV-të portabël zënë një vend të rëndësishëm. Ne kalojmë gjithnjë e më shumë...
 107. Gjetja e televizorëve me panel të sheshtë me cilësi të lartë
  Sot, TV me ekran të sheshtë po bëhen gjithnjë e më të popullarizuara, dhe TV CRT janë një e kaluar. TV të tillë kanë shfaqje të sheshtë me trashësi të...
 108. Blerja e një TV për përdorim në kuzhinë
  Në monitorët 40 inç, teknologjitë më të përparuara sot janë LCD dhe plazma. Çmimet për ekranet e secilës prej teknologjive janë përafërsisht të njëjta. Ekranet mund të krahasohen për sa i përket ngopjes me...
 109. Çfarë lloj TV projeksionesh përdoren nga ndërmarrjet ruse
  TV me projeksion mund të quhet në mënyrë të sigurt një lidhje e ndërmjetme midis projektorëve dhe plazmës, si dhe TV / panele LCD. Idealisht, një TV me...
 110. Cilën TV Pioneer është më mirë të zgjedhësh?
  Kompania Pioneer u shfaq shumë kohë më parë dhe menjëherë arriti të paraqitej shumë mirë. Elektronika e tyre është e shkëlqyeshme dhe çmimet janë të arsyeshme. Historia e tyre është shumë e...
 111. Karakteristikat kryesore të TV LED
  Dallimi kryesor dhe themelor midis një TV LED dhe një TV me kristal të lëngët është vetëm në mënyrën se si matrica është e ndriçuar. Pajisjet LCD përdorin llamba fluoreshente, TV LED përdorin LED. Një TV...
 112. Elektrolux i zgjuar
  Në vitin 2010, Yuri Dmitriev propozoi një koncept të ri të Electrolux - frigoriferin e frigoriferit të ardhshëm Bio Robot. Ky " Electrolux " do të...
 113. Llojet e pastruesve të fshesës me karakteristika të hollësishme
  Nën emrin " fshesë me korrent " konsiderohet të jetë një pajisje që, me ndihmën e ajrit të holluar nga një kompresor ajri, thith papastërti dhe...
 114. Pastruesi më i mirë i fshesës midis kolegëve të tij
  Pastruesit e tillë të vakumit mund të kryejnë jo vetëm pastrim kimik, por edhe lagështirë dhe lagështirë spërkatëse nëpër dhomë. Me ndihmën e pastruesve të tillë të vakumit, ju mund të pastroni jo vetëm...
 115. Si të zgjidhni pastruesin e duhur të larjes me fshesë me ujë
  Një fshesë me korrent larës me një aquafilter i përket pastruesve të thatë të vakumit, dhe gjithashtu siguron pastrim me cilësi të lartë (përfshirë ajrin)...
 116. Pastruesi i vakumit nga ylberi nga një zyrtar
  Një fshesë me korrent është një mjet i fuqishëm në luftën kundër pluhurit, si dhe alergjive. Meqenëse është mjaft e zakonshme të bësh një pastrim të thjeshtë...
 117. Përfitimet e një fshesë me korrent
  Një fshesë me korrent të tillë me pastrim centrifugale të ajrit tërheq klientët në të gjithë botën me mungesën e një qese në të cilën grumbullohet pluhuri. Nuk ka një qese të tillë, dhe në...
 118. Pastrues ciklonik modern dhe efikas
  Pastruesit vakum vijnë në shumë lloje të ndryshme, por të gjitha janë krijuar për një gjë, për të mbajtur shtëpinë tonë të pastër. Ka nga ata që bëjnë një punë të mirë dhe janë...
 119. Dallimet midis Roomba dhe modeleve të tjera
  Sot ka shumë vegla. Telefonë të ndryshëm, lexues, orë alarmi, kamera dhe shumë të tjerë. Edhe pajisjet e zakonshme shtëpiake gjithnjë e më shumë po bëhen pajisje. Dhe nuk janë vetëm TV-të, të cilat...
 120. Pastrues i fuqishëm robot Karcher Robot për qëllime të ndryshme
  Dëshironi të zgjidhni një fshesë me korrent të mirë. Pastruesi robot Karcher është një analog i fshesës me korrent Rainbow me një çmim normal. Pro: - niveli i lartë i pastrimit, i cili është...
 121. Testet universale të pastruesve të fshesës për qëllime të ndryshme
  Sot fshesa me korrent është bërë pjesë integrale e pastrimit të ambienteve. Prandaj, janë kryer një numër i madh i testeve të ndryshme nga prodhuesit e njohur...
 122. Llojet e pastruesve të fshesës për përdorim shtëpiak
  Në epokën tonë të çmendur, një fshesë me korrent është një ndihmës i domosdoshëm në shtëpi. Pa të, gjatë pastrimit, është e vështirë për amvisat. Dhe nëse më herët...
 123. Si të zgjidhni një fshesë me korrent?
  Kur pastruesit e fshesës sapo u shfaqën në vendin tonë, shumë i trajtuan ato vetëm si " lodra " për borgjezinë, duke preferuar mënyrën e vjetër proletare të...
 124. Pastruesit e fshesës janë ndihmës të pazëvendësueshëm në mirëmbajtjen e shtëpisë
  Ne mendojmë se nuk ka nevojë të flasim për rëndësinë e pastërtisë në shtëpi. Sa më të pastra të jenë dyshemetë dhe qilimat në shtëpinë tuaj, aq më...
 125. Mbi parimet më të rëndësishme të fshesave me korrent robotik
  Një fshesë me korrent është një ndihmës i domosdoshëm në shtëpi. Me ndihmën e saj, ju lehtë mund t'i vendosni gjërat në rregull në apartamentin më të rrëmujshëm dhe me pluhur, duke...
 126. Për zgjedhjen e një fshesë me korrent robotik
  Pranojeni: me shumë gjasë ju ka pëlqyer përrallën e pike dhe Emelya, e cila ishte shtrirë në sobë, ndërsa të gjitha detyrat e shtëpisë ishin bërë pa pjesëmarrjen...
 127. Vendosja e automjetit tuaj në rregull, ose si të zgjidhni pastruesin e duhur të vakumit të makinës
  Makinat që vozisim çdo ditë ndonjëherë kanë nevojë për pastrim me cilësi të lartë edhe më shumë sesa shtëpitë në të cilat jetojmë. Kjo është e kuptueshme: sasia e pluhurit dhe...
 128. Pastruesit e vakumit dhe llojet e tyre: gjithçka për hollësitë e zgjedhura
  Të gjithë e dimë se sa e rëndësishme është një fshesë me korrent me cilësi të lartë: përveç faktit që na lejon të bëjmë shtëpinë tonë më të pastër, pastrimi...
 129. Pastrues robot - garantuesi i pastërtisë dhe rendit
  Kanë kaluar pak më shumë se dhjetë vjet që kur u shfaq pastruesi i parë robot. Gjatë kësaj kohe, pajisja u përmirësua dhe vendndodhja e saj ndryshoi: nga zyrat dhe institucionet publike, pajisja u zhvendos...
 130. Makina larëse aktivizuese në shtëpinë e një amvise
  Për një numër arsyesh, makinat larëse të tipit aktivator gjithnjë e më shumë po pushtojnë konsumatorin rus. Le të shohim avantazhet dhe disavantazhet e makinave larëse aktivizuese, si...
 131. Procedura e ardhshme për zëvendësimin e kushinetës në një makinë larëse
  Veshja e kushinetave është një prishje mjaft e shpeshtë në makinat larëse. Kjo pjesë konsumohet për shkak të korrozionit. Pas 6-8 vjet, vula e boshtit konsumohet dhe rrjedh, uji hyn...
 132. Sa do t'i kushtojë pronarit të zëvendësojë hijen në makinë larëse
  Nëse makina larëse ndalon ngrohjen e ujit gjatë larjes, problemi ka shumë të ngjarë në prishjen e elementit të ngrohjes - elementit të ngrohjes. Shkaku i prishjes zakonisht janë depozitat e shkallës...
 133. Si të lahet në makinë dhe të ruhet forma e tij
  Një xhaketë poshtë sot është një veshje e përballueshme, e rehatshme, e lehtë, e gjithanshme që është një alternativë ndaj llojeve klasike të veshjeve të dimrit të grupit të sipërm...
 134. Makinë larëse e vogël në një apartament të vogël
  Nuk është sekret që larja është një proces mjaft i ndërlikuar dhe që kërkon kohë. Prandaj, një makinë larëse në çdo shtëpi nuk është më teka e...
 135. Makina të vogla larëse për lavanderi të gradës së lartë
  Sipas dizajnit, lavatriçet e vogla mund të ndahen në tre kategoritë e mëposhtme: - automatik ( "Tefal"); - jo - automatike me rregullimin fundor dhe horizontal të aktivizuesit ( "...
 136. Si të blini makinat e duhura për larjen e ulët
  Në qytetet moderne, ekziston një makinë larëse në pothuajse çdo apartament, si të zgjidhni makinën e duhur larëse? 1. shtë e nevojshme të përcaktohet vendi i instalimit të lavatriçes, për fat të keq, jo të...
 137. Cilët prodhues të makinave larëse konsiderohen të markuara
  Sot tregu rus i makinave larëse është mjaft i gjerë. Ai merr parasysh aftësitë dhe kërkesat e grupeve të ndryshme të konsumatorëve. Të gjitha makinat larëse mund të ndahen në kategori: sipas çmimit...
 138. Makina moderne për larjen e flluskave për larje të rehatshme
  Makinat për larjen e flluskave janë një lloj relativisht i ri i " rondele mekanike " që vetëm tani po bëhet e njohur. Parimi i funksionimit të makinave të tilla bazohet...
 139. Cilat janë avantazhet e makinës larëse automatike Vyatka
  Makina larëse automatike Vyatka operon në rrjetet e furnizimit me ujë të ftohtë dhe të nxehtë, është krijuar për larje automatike, për shpëlarje dhe tjerrje të...
 140. Ne kursejmë para kur blejmë një tharëse larëse
  Çdo amvise në shtëpi duhet të ketë një makinë larëse dhe tharëse funksionale dhe të përshtatshme. Dyqanet në modë të pajisjeve shtëpiake ofrojnë një shumëllojshmëri të madhe...
 141. Makinë larëse e ngushtë për banjë të vogël
  Në Rusi, kërkesa për lavatriçe është rritur; ato tashmë kanë pushuar së qeni një artikull luksoz. Por kërkesa është rritur mjaftueshëm për makineritë e tipit...
 142. Makineri unike larëse Panasonic
  Nuk është aq e lehtë për t'u kuptuar në mesin e shumëllojshmërisë së madhe të makinave larëse që ofrohen në dyqanet tona. Makinat larëse janë shumë të...
 143. Si ndryshojnë makinat larëse gjysmë automatike
  Cila është më e domosdoshme dhe e pazëvendësueshme në jetën moderne të një familjeje në shekullin 21? Frigorifer, furrë me mikrovalë (ose gaz konvencional), makinë larëse. Po - po, dhe përsëri përsëri, të gjitha këto...
 144. Përfitimet e makinave larëse Bosch
  Pajisjet për komoditetin dhe komoditetin njerëzor nuk njohin kufij. Furrat elektrike, komunikimet, automjetet, larësit dhe tharësit e Bosch dhe shumë më tepër janë vendosur fort në jetën e përditshme...
 145. Cilat janë avantazhet e makinave larëse tejzanor
  Për të folur për makinat larëse ultrasonike, do të ishte më mirë ta bëjmë me një shembull ilustrues, një nga modelet më të njohura të makinës, i cili...
 146. Ku të shkoni për të blerë filtra për lavatriçe
  Nuk ka sugjerime specifike për riparimin e makinave larëse, sepse secila prej tyre ka dokumentacionin dhe veçoritë e veta të shërbimit. Por ka prishje që mund të rregullohen manualisht. Këto shpesh janë filtra...
 147. Si të zgjidhni një makinë larëse?
  Asortimenti i pajisjeve shtëpiake moderne është aq i gjerë sa që kur vini në dyqan, është e vështirë të kuptosh se si të zgjedhësh një makinë larëse në mënyrë që të shërbejë për...
 148. Makina larëse Indesit
  Nëse makinat larëse mund të marrin titullin, lavatriçja Indesit do të kishte marrë statusin e një kombi - jashtëzakonisht e lehtë për tu mirëmbajtur, konsumues i ujit, ekonomik, krahasuar me analogët, ka një çmim të...
 149. Rondele të vogla
  Nëse banjo është shumë e vogël dhe pothuajse nuk ka mbetur hapësirë ​​për një makinë larëse shumë pak, makinat larëse kompakte të instaluara nën lavaman do të ndihmojnë...
 150. Larja dhe teknologjitë moderne
  Çfarë pluhuri për të larë? Në cilën temperaturë? Cilën makinë larëse të zgjidhni? Këto pyetje janë të rëndësishme për çdo person. Nuk është e rëndësishme vetëm cilësia e larjes...
 151. iPad i ri 2 Tablet i bardhë 64 GB
  Kompania Apple na befason këndshëm dhe na kënaq me produktet e saj të shumta dhe me cilësi të lartë, duke përdorur në mënyrë aktive teknologjitë e përparuara. Modeli...
 152. Rishikimi i modelit iPhone 2g me specifikimet
  Komunikuesit e iPhone janë mjaft të njohur sot. Një nga produktet e reja është modeli iPhone 2G. Versioni i ri i këtij modeli përfshin navigimin GPS, mbështetjen për rrjetet...
 153. Si të zgjidhni një çantë cilësore iPad
  Çantat dhe kutitë e ndryshme për ipad dhe iPad 2 janë gjërat e domosdoshme për pronarët e tyre, pasi pronarët duan që jo vetëm të mbrojnë pajisjet...
 154. Samsung Galaxy Tab 10.1
  Adhuruesit e veglave moderne, ishte shumë kurioze të dinim se si do të jetë tableti i ri dhjetë inç Samsung Galaxy. Tableti i parë me një ekran shtatë...
 155. Tableta kineze
  Kanë kaluar 2 vjet që kur pajisjet e para të tilla të asamblesë kineze dolën në tregun tonë. Progresi i dukshëm është i dukshëm: këto nuk janë më ato...
 156. Sa alternativa për iPad ekzistojnë
  Pavarësisht ekzistues " kultit të personalitetit " të pajisjes iPad në mesin e dashamirët e pajisjeve elektronike argëtuese, shumë konsumatorë janë tashmë duke kërkuar në treg me interes, a ka një alternativë të denjë...
 157. Vlerësimi i meritave për të vendosur pse keni nevojë për një iPod
  Një lajm i mirë pret pronarët e telefonave iPhone. Hakeri i mirënjohur George Hotz së shpejti do të lëshojë një zhvillim tjetër. Kujtojmë që më herët...
 158. Lojtari revolucionar modern iPod touch
  Lojtari iPod Touch ka qenë gjithmonë shumë i popullarizuar tek klientët. Apple lëshon modele të reja të këtyre produkteve çdo vit për të mbështetur këtë kërkesë të rritur. Lojtari...
 159. Ngjyrat e modelit iPod Nano
  Brezi i 6-të iPod nano ka ndryshime të konsiderueshme nga gjeneratat e tjera. Kontrolli mekanik, i cili u krye duke përdorur Wheel Click, mungon, por një ekran me prekje që mbështet shumë prekje është shfaqur...
 160. Katalog i kompjuterave modernë tablet iPad
  IPad i ri i kompjuterit tablet duhet të kënaqë adhuruesit e produkteve të tilla me mundësi krejtësisht të reja. Para së gjithash, vlen të përmendim aftësitë...
 161. Rregullat e kujdesit për makinën larëse
  Pak njerëz tani imagjinojnë ditët kur njerëzit ishin të detyruar të bënin pa lavatriçe. Në ato ditë nuk kishte më pak larje, por e gjitha vinte një barrë...
 162. Si të zgjidhni një makinë larëse dhe tharëse
  Ashtu si me çdo pajisje shtëpiake, produktet me një funksion tharje certifikohen sipas disa treguesve: cilësia e larjes, tjerrjes, tharjes dhe efikasitetit të energjisë. Sipas tre parametrave të parë, pajisjet...
 163. Si të zgjidhni një makinë larëse
  Siç tregon praktika e qendrave tregtare dhe dyqaneve të pajisjeve, makina tharëse, megjithë çmimin e saj mjaft të lartë, po bëhet gjithnjë e më e popullarizuar dhe shumë vizitorë me dëshirë...
 164. Si të zgjidhni një lavatriçe të mirë?
  Deri vonë, larja ishte një makth për shumicën e popullatës femërore të vendit tonë. Sigurisht, makinat larëse tashmë ekzistonin atëherë, por puna me to ishte një makth i pastër! Se ka...
 165. Karakteristikat më të dobishme të makinave larëse të integruara
  Makina larëse është një shoqëruese integrale e amvisës moderne. Një lavatriçe me cilësi të lartë mund të trajtojë lehtësisht të gjitha llojet e larjes, duke i lënë pronarit më shumë kohë për punët e tjera...
 166. Si të rregulloni një makinë larëse nën garanci?
  Në kohën tonë, pa pajisje shtëpiake - askund. Makineritë e llojeve të ndryshme të veprimtarisë janë bërë ndihmëse të vërteta për njerëzit. Ata bëjnë lavanderi, bëjnë pjata, gatuajnë, pastrojnë shtëpinë...
 167. Cilësia dhe besueshmëria e ARDO
  Pavarësisht nga numri i madh i prodhuesve të makinave larëse që aktualisht po luftojnë për " dorën dhe zemrën " e konsumatorit vendas, në mesin e...
 168. Makineri larëse drejtpërdrejtë LG
  Cilat janë disavantazhet kryesore të makinave larëse? Zhurma riprodhohet gjatë larjes dhe dridhjet karakteristike. LG ka lansuar dhe shitur makinat larëse që përdorin teknologjinë e drejtimit të drejtpërdrejtë për të adresuar këto mangësi. Parimi i...
 169. tharëse Seria Daewoo DWD-UD121X
  Shumë blerës të pajisjeve shtëpiake kanë apartamente të vogla, dhe shumë shpesh shfaqet problemi i vendit për tharjen e rrobave të lara. Ky problem është veçanërisht akut kur foshnjat shfaqen në familje. Sa nën bluza...
 170. Makina larëse në IFA - 2012
  Shfaqja e 52-të Elektronike e Konsumatorit në Berlin paraqiti disa modele origjinale të makinave larëse. Shqetësimi Bosch-Siemens prezantoi makinat larëse dhe tharëse Siemens iQ800. Një tipar i këtij modeli është dozimi...
 171. Teknologji DLP
  DLP është teknologjia më e fundit e projeksionit me saktësi të lartë që përdoret në afarizmat dhe shfaqjet e shtëpive. Teknologjia DLP jep shkëlqim dhe qartësi të pakonkurueshme të figurës. Në zemër...
 172. TV satelitor në mot të keq
  Nuk është sekret që në mot të keq: një stuhi ose një stuhi, dhe ndoshta edhe me tym, le të themi, molë torfe po digjen, shumë kanë probleme me pritjen e televizionit satelitor. Çfarë të bëjmë?...
 173. Instalimi i televizionit satelitor në vend
  Nëse po planifikoni të instaloni një televizion satelitor në shtëpinë tuaj të vendit dhe dëshironi ta bëni atë sa më lirë që të jetë e mundur, do të jetë e dobishme për ju...
 174. DiSEqC
  DiSEqC është një grup protokollesh për ndërveprimin e marrësit me pajisjet e jashtme. Këto protokolle përdorin kombinime specifike të sinjalit 22 kHz dhe pauzës për të transmetuar 0 dhe 1. Tani janë zhvilluar...
 175. DiSeqC 1.X
  DiSeqC 1.X - ju lejon të kontrolloni ndezjen ose kalimin e një numri të caktuar të pajisjeve të jashtme (konvertuesit, çelsat, pozicionuesit). Numri specifik i pajisjeve të kontrolluara varet nga versioni i këtij...
 176. Gjerësia e Bandës së Marrësit
  Gjerësia e bandës së marrësit - gjerësia e brezit të spektrit të frekuencës së frekuencës së ndërmjetme, i kaluar në hyrjen e demodulatorit të sinjalit mikrovalë. Nëse raporti...
 177. Shirit bazë
  Baseband është një sinjal i plotë i pamoduluar televiziv që përfshin të gjithë përbërësit e sinjalit të imazhit dhe nën-transportuesit audio të moduluar nga sinjalet audio. Gjerësia e spektrit të saj varet...
 178. Standardet e transmetimit të televizionit MAC D / D2
  D / D2 MAC janë standarde të transmetimit televiziv që sigurojnë transmetimin alternativ të sinjaleve të ndriçimit dhe krominancës të para-kompresuar në kohë. Sinjalet audio në...
 179. DiSEqC 2.X
  DiSEqC 2.X - përveç kësaj lejon marrjen e konfirmimit të ekzekutimit të komandës. Me ndihmën e tij, për shembull, është e mundur të merret informacion në lidhje me frekuencën e oshilatorit...
 180. DiSeqC 3.X
  DiSeqC 3.X - siguron një dialog midis marrësit dhe pajisjeve periferike. Në të ardhmen, ai do të lejojë automatizimin e procesit të konfigurimit të pajisjeve të jashtme...
 181. Instalimi i TV satelitor
  Instalimi i TV satelitor do t'ju japë një ndjenjë komoditeti dhe rehati në shtëpinë tuaj. Ju do të jeni në gjendje të merrni buletine lajmesh nga burime të...
 182. Instalimi i televizionit satelitor në Kiev
  Instalimi i televizionit satelitor në Kiev nuk është një kënaqësi e lirë. Por, nëse llogaritni kostot tuaja për të paguar faturat e TV kabllor dhe krahasoni cilësinë...
 183. Si të shndërroni një konvertues linear në një rrethor për NTV +
  Nëse keni një pjatë të akorduar, për shembull, në HotBird ose diku tjetër dhe dëshironi të merrni Eutelsat Sesat W4 36E, atëherë ekziston një problem - 36E...
 184. Përfitimet e DVB-T
  Standardi DVB-T përdor teknika të veçanta të modulimit dhe intervale mbrojtëse në kombinim me Transformimin e shpejtë Fourier për të siguruar imunitetin më të lartë të zhurmës. Ju lejon të ndryshoni shkallën e sigurisë, shpejtësinë...
 185. Pse të zgjidhni DVB-T
  Funksionimi i telecentrave me zona të mbivendosura të pritjes së besueshme në një frekuencë mungon plotësisht në ATSC dhe rekomandohet për përdorim në standardin DVB-T. Kjo shkatërron konceptin e zakonshëm...
 186. Pajisjet për zbatimin e projekteve DVB-T
  Meqenëse të gjitha standardet e familjes DVB bazohen në standardin dixhital të kompresimit MPEG-2, për të organizuar transmetimin në DVB-T, kërkohet i njëjti grup pajisjesh si për organizimin e transmetimit dixhital satelitor. Para së gjithash...
 187. Krahasimi i ATSC dhe DVB-T
  Nëse specialistët amerikanë do të kryenin teste krahasuese të sistemit të tyre jo vetëm në një laborator, por edhe në një qytet të vërtetë, atëherë vështirë se do...
 188. Standardet dhe sistemet e transmetimit
  Standardi i transmetimit televiziv zakonisht quhet bashkësia e numrit të linjave të zbërthimit të kornizës, frekuenca e ndryshimit të kornizave ose fushave dhe prania e ndërthurjes. Për...
 189. Përzgjedhja e altoparlantëve portabël për iPhone
  Gjetja e sistemit të duhur të altoparlantëve për një produkt Apple në të vërtetë nuk është një detyrë e lehtë. Dhe të gjitha sepse zgjedhja e ofertave...
 190. Si të zgjidhni një kompjuter tabletë?
  Kompjuterët personal, laptopët, celularët - të gjitha këto pajisje bënë një përplasje me pamjen e tyre, pasi ato ndryshuan përgjithmonë idenë e një personi në lidhje me teknologjinë moderne...
 191. Telefonat Apple iPhone Revolucionarë dhe Ekskluzivë
  Apple iPhone 4S i shumëpritur ka thyer rekorde për numrin e shitjeve të telefonit. Në vetëm një ditë, ky iPhone u ble nga një milion...
 192. TV LED të mprehtë në madhësi të ndryshme
  Prodhuesi i TV të udhëhequr Sharp ka zgjeruar gamën e tij HDTV duke lansuar një model të ri AQUOS 80LE632U-LC. Risi është e pajisur me një diagonale prej...
 193. Si të zgjidhni një fshesë me korrent?
  Në fakt, koncepti i " fshesës me korrent " është i thjeshtë dhe kompleks në të njëjtën kohë. Nga njëra anë, qëllimi i pajisjes është mjaft i qartë nga emri i...
 194. Si të zgjidhni një furrë me mikrovalë?
  Gjithkush përcakton rolin e një furrë me mikrovalë në jetën e përditshme: për disa është një tjetër " lodër " në modë , për të tjerët është një asistent i domosdoshëm dhe i pazëvendësueshëm në...
 195. Si të ruhen vitaminat dhe lëndët ushqyese në frigorifer?
  Kjo kërkon një mënyrë super ngrirjeje, në mënyrë që, nga njëra anë, të ngrijë një sasi të madhe ushqimi (më shumë se 2 kg në të njëjtën kohë), dhe nga ana tjetër...
 196. Sa zgjat ushqimi në frigorifer?
  Koha e ruajtjes së ushqimit varet nga klasa e ftohjes. Për të treguar klasën e ngrirjes, është zakon të përdoren simbole në formën e * simboleve...
 197. Çfarë ka brenda ngrirjes?
  Ngrirësit kontrollohen në mënyrë elektronike ose mekanike. E para preferohet sepse kontrolli elektronik ka funksionalitet më të madh dhe, për shkak të mungesës së elementeve lëvizës...
 198. Çfarë është ngrirja?
  Ngrirësit janë krijuar për ruajtjen afatgjatë të perimeve, frutave, manave, si dhe produkteve të ngrira me origjinë shtazore. Ndryshe nga frigoriferët, ngrirësit mund të punojnë vetëm në temperatura nën zero...
 199. Si të zgjidhni një frigorifer?
  Modelet moderne të frigoriferëve ndryshojnë nga paraardhësit e tyre jo vetëm në dukje, por edhe në materiale të reja moderne, si dhe në një sërë...
 200. Si të zgjidhni një frigorifer?
  Që në fillim, vërejmë se nuk po flasim për ngrirje, por për ngrirje. Frigorifer është një pjesë integrale e frigoriferit. Ngrirësi është një ngrirje e veçantë...
 201. Si të zgjidhni një marrës dixhital satelitor?
  Kohët e fundit, problemi i zgjedhjes së një marrësi për marrjen e programeve të transmetuara në format dixhital ka fituar një urgjencë të madhe. Me këtë...
 202. Cilat pjata satelitore janë më të mira - fokusi i drejtpërdrejtë apo kompensimi?
  Dizajni i antenës së kompensimit zgjidhet në mënyrë të tillë që konverteri të mos errësojë zonën efektive të pasqyrës. Në një antenë me fokus të drejtpërdrejtë, një konvertues...
 203. Çfarë lloj pjatash satelitore ekzistojnë?
  Antenat satelitore janë të llojeve të ndryshme, por kryesore dhe më të përdorura janë ato me një pasqyrë në formën e një paraboloid të revolucionit, të cilat nga ana tjetër ndahen në dy...
 204. Çfarë pajisje është e nevojshme për të marrë programe televizive nga ky apo ai satelit?
  Një grup i pajisjeve për marrjen e programeve televizive nga çdo satelit përbëhet nga të paktën tre elementë kryesorë: antena, konverteri, marrësi...
 205. Si të mbyllet hyrja e fëmijëve të mitur në shikimin e kanaleve televizive satelitore erotike?
  Shumica e modeleve të akorduesit satelitor kanë një funksion të kyçjes prindërore për këtë qëllim, i cili mund të vendoset kur programuesi i akorduesit...
 206. A është e mundur të vendosni një pjatë satelitore për dy ose më shumë abonentë?
  Po, por kjo rrit koston e kompletit duke ndryshuar llojin e konvertuesit në antenë dhe duke instaluar marrës shtesë (akordues)...
 207. A mund të përdor TV shumë të vjetër për të parë programe satelitore?
  Po, nëse ato kanë njësi të integruara UHF dhe PAL, dhe ekziston edhe zgjedhja e sistemit B / G (5.5 MHz)...
 208. Si të hiqni akullin nga një konvertues në një pjatë satelitore?
  Më e mira nga të gjitha, kjo mund të bëhet me një tharëse flokësh të rregullt, kjo nuk do të dëmtojë antenën, por ju duhet të punoni shumë, opsioni dy...
 209. Çfarë lloj kablli TV satelitor përdoret?
  Kablli përdoret me një rezistencë të plotë karakteristike prej 75 ohmësh. Ne rekomandojmë kabllon Trylogy, Belden. Ato kanë zbutje të ulët dhe janë rezistente ndaj motit...
 210. Si zgjidhet vendndodhja për pjatën satelitore?
  Kushti kryesor kur zgjedh një vend për një pjatë satelitore është prania e hapësirës së hapur në intervalin e rrotullimit të antenës nga juglindja në...
 211. Cilat pjata satelitore janë më të mira - alumini, çeliku, plastika apo rrjeta?
  Për prodhimin e antenave, alumini përdoret më shpesh. Siguron forcë të mjaftueshme me karakteristika të pranueshme të peshës. Antenat prej çeliku janë më të lira por...
 212. Nga çfarë përbëhet një pjatë satelitore?
  Pjata satelitore përbëhet nga një pasqyrë, elemente të montimit të konvertuesit dhe një pezullim. Ekzistojnë dy lloje varëse rrobash: ngritja e azimutit dhe polari. Antenat me pezullim të ngritjes...
 213. A duhet të servisoj një pjatë satelitore me një rrotullues?
  Po, nëse e konsideroni mirëmbajtje lubrifikimin e nyjeve të topit në aktuator çdo gjashtë muaj. Nëse keni të instaluar një pezull motor, atëherë, si rregull, nuk është e mundur ta servisoni, përveç nëse...
 214. A është e mundur të merren kanale televizive erotike dhe në cilën pjatë satelitore?
  Po, të dyja të disponueshëm pa një tarifë mujore, dhe për një tarifë të vogël mujore, për shembull, duke instaluar një nga këto grupe, mund të shikoni shumë "kanale të ftohta"...
 215. Çfarë është banda C dhe Ku në TV satelitor?
  Për televizionin satelitor, përdoren dy banda kryesore: banda C (3.5 - 4.2 GHz) dhe banda Ku (10.7 - 12.75 GHz). Satelitët Evropian transmetojnë kryesisht në bandën Ku. Satelitët rusë dhe aziatikë...
 216. Çfarë është konvertuesi i pjatave satelitore?
  Konverteri është një njësi e vogël elektronike që është në fokusin e antenës dhe mbledh sinjalin elektromagnetik të reflektuar nga sipërfaqja e pasqyrës së antenës, pastaj e amplifikon dhe shndërron atë në mënyrë që të...
 217. Si ndikojnë kushtet e motit në cilësinë e marrjes së TV satelitor?
  Shiu, bora dhe mjegulla përkeqësojnë cilësinë e pritjes - instaloni konvertues me cilësi të lartë, kjo do të zvogëlojë numrin e ditëve pa sinjal...
 218. Si të zgjidhni një vend për të instaluar një antenë tokësore TV dixhitale?
  Kushti kryesor kur zgjedh një vend për një antenë mbi ajër është vija e shikimit të kullës së stafetës. Në mungesë të vështrimit, së pari, niveli i sinjalit të...
 219. Pse cilësia e sinjalit satelitor përkeqësohet gjatë shiut?
  Një nga problemet kryesore me marrjen e sinjalit satelitor është shiu, dhe në një masë më të vogël bora ose breshëri. Sinjalet me mikrovalë absorbohen nga shiu dhe lagështia, ndërsa dushet e uraganeve...
 220. TV satelitor
  Televizioni satelitor nuk është më know-how në botën e teknologjisë së informacionit. Me ndihmën e televizionit satelitor, ju keni një mundësi unike për të parë jo vetëm shumë kanale të reja, por gjithashtu përmirësoni ndjeshëm...
 221. HDTV gati?
  Nëse keni qenë në një dyqan elektronik vitin e fundit, me siguri tashmë keni vërejtur etiketat "HDTV READY" në TV . Sidoqoftë, kjo shkurtim nuk do të thotë aspak që TV do të shfaqë HDTV...
 222. Koha e përgjigjes së LSD
  Sipas disave, kjo karakteristikë është më e rëndësishmja për TV LCD. Të tjerët besojnë se nuk pasqyron cilësinë reale të imazhit. Në çdo rast, janë shpenzuar mjaft para për zhvillimin e temës për të...
 223. Televizioni Tokësor
  Për momentin, në Rusi, transmetimet televizive në standardin SECAM (625 rreshta), imazhi shfaqet me një rezolucion prej 720 në 576 piksel dhe një shpejtësi kuadri prej 25 në...
 224. TV dixhital
  Në TV modern kabllor dhe satelitor, përdoren të njëjtat standarde PAL dhe SECAM, por në formë dixhitale dhe duke përdorur compression MPEG-2. Në shumicën e rasteve, televizioni dixhital është shumë më i mirë...
 225. Televizion me definicion të lartë
  HDTV (Televizioni me Definicion të Lartë) merr një rezolucion prej 1920 x 1080 (në Evropë) ose 1280 nga 720 (në SH.B.A.). Por në SH.B.A., përdoret një metodë...
 226. MPEG2 dhe MPEG4 - përshkrimet e formatit
  Për momentin, shumica e operatorëve të TV kabllor dhe satelitor përdorin standardin MPEG2 për të transmetuar sinjalet e tyre. Standardi MPEG2 u zhvillua nga Grupi i Ekspertëve Moving Pictures të Organizatës...
 227. Si funksionon një TV LCD
  Konkurrenca midis TV-ve është shumë e lartë. Një nga kërkesat aktuale është aftësia për të përpunuar sinjale dixhitale. Për shkak të specifikave të origjinës së tyre, TV LCD fillimisht kanë...
 228. HDTV në Rusi
  Para së gjithash, le të kujtojmë lexuesin se ai mund të marrë kanale televizive përmes transmetimit ajror (tokësor), përmes rrjetit të televizionit kabllor, dhe gjithashtu nga sateliti. Nuk...
 229. Pse nevojitet HDMI
  Ndër hyrjet / daljet e shumta të disponueshme në panelet e shërbimit të pajisjeve moderne video, ekziston padyshim një lidhës HDMI. Në fakt, kjo ndërfaqe me shpejtësi të lartë...
 230. Si të lidhni një TV me një kompjuter
  Ngjyrat e gjalla dhe ekranet e gjera të TV-ve të reja dixhitale bëjnë një përshtypje të gjallë, të fuqishme. Prandaj, herët ose vonë, çdo shikues ka një pyetje: a është e mundur të...

| bg cat bg | bs cat bs | hr cat hr | hu cat hu | mk cat mk | pl cat pl | ro cat ro | sk cat sk | sl cat sl | sr cat sr |Home | Articles

December 8, 2022 02:05:40 +0200 GMT
0.034 sec.

Free Web Hosting