Značilnosti zamrzovalnika

Najpomembnejše značilnosti zamrzovalnikov lahko primerjamo z značilnostmi hladilnikov. Sem spadajo uporabna prostornina zamrzovalnika, podnebni razred, koliko električne energije porabi oprema. Vendar obstajajo kazalniki, ki so značilni samo za zamrzovalnike. Brez sistema zmrzali. Vsak zahodni hladilnik je opremljen s tem sistemom. Če upoštevamo ruski trg, potem lahko najdete samo eno podjetje, ki ga uporablja. To je Stinol. A tudi najbolj goreči nasprotniki tega sistema se strinjajo, da je večkrat bolj priročen in učinkovit. Če izdelke hranite dlje časa, potem ne bodo videti kot zmrznjena kepa. Toda sistem "Brez zmrzali" ima tudi negativno plat.
Njegova uporaba spodbuja hitrejše izhlapevanje vlage s površine izdelkov. Posledično se zamrznjeni izdelek v takšnem hladilniku izsuši veliko hitreje. Če je torej doma zamrzovalnik s tem sistemom, je bolje, da vse izdelke hranite v zapakirani obliki. Hladilnik, opremljen s sistemom No frost, ni potrebe po odtajanju. Toda za higienske namene je priporočljivo, da ga enkrat letno prezračite in operete. Klasične hladilnike je treba enkrat letno izklopiti in odpreti odtočno luknjo. V tem primeru je treba postaviti posodo, kjer bo stopila voda odtekala.
Zamrzovalniki imajo tudi samo njima primeren način hitrega zamrzovanja. Uporaba te metode vam omogoča, da zelo hitro zamrznete hrano. Hkrati se bodo v njem ohranili vsi razpoložljivi vitamini in hranila. Pomembno dejstvo je, da med hitrim postopkom zamrzovanja v hrani ne morejo nastati ledeni kristali. Posledično se celična membrana ne bo zlomila. Ta pojav lahko opazimo pri tistih izdelkih, ki jih postopoma zamrzujemo.
Če želite uporabiti način hitrega zamrzovanja, morate to funkcijo aktivirati vnaprej, pet ur pred trenutkom, ko so izdelki tam postavljeni. Temperatura bo postopoma padala. Po pripravljalnem trenutku lahko položite vse potrebne izdelke za zamrzovanje. Takoj bodo zamrznili in s svojo toploto ne bodo mogli ogreti bližnjih živil. Po enem dnevu lahko fotoaparat preklopite v način " shranjevanje ".

Značilnosti zamrzovalnika
Značilnosti zamrzovalnika
Značilnosti zamrzovalnika
Značilnosti zamrzovalnika Značilnosti zamrzovalnika Značilnosti zamrzovalnikaHome | Articles

December 2, 2022 01:58:21 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting