Značajke zamrzivača

Najvažnije karakteristike zamrzivača mogu se usporediti s karakteristikama hladnjaka. Uključuju korisnu zapreminu zamrzivača, klimatsku klasu, koliko električne energije oprema troši. Ali postoje pokazatelji koji su jedinstveni za zamrzivače. Nema sustava smrzavanja. Svaki zapadni hladnjak opremljen je ovim sustavom. Ako uzmemo u obzir rusko tržište, tada možete pronaći samo jednu tvrtku koja ga koristi. Ovo je Stinol. Ali čak i najvatreniji protivnici ovog sustava slažu se da je višestruko prikladniji i učinkovitiji. Ako se proizvodi čuvaju dulje vrijeme, tada neće izgledati kao smrznuta gruda. No, sustav "Bez mraza" ima i negativnu stranu.
Njegova uporaba potiče brže isparavanje vlage s površine proizvoda. Kao rezultat toga, smrznuti se proizvod u takvom hladnjaku isušuje mnogo brže. Dakle, ako kod kuće postoji zamrzivač s ovim sustavom, onda je poželjno sve proizvode čuvati u zapakiranom obliku. Hladnjak opremljen sustavom No frost nema potrebe za odmrzavanjem. Ali u higijenske svrhe preporučuje se provjetravanje i pranje jednom godišnje. Klasični hladnjaci moraju se isključiti jednom godišnje, otvarajući odvodnu rupu. U tom je slučaju potrebno staviti posudu u koju će se istopljena voda odvoditi.
Zamrzivači također imaju način brzog zamrzavanja svojstven samo njima. Korištenje ove metode omogućuje vam vrlo brzo zamrzavanje hrane. Istovremeno će se u njemu sačuvati svi dostupni vitamini i hranjive tvari. Važna je činjenica da se kristali leda ne mogu stvoriti u hrani tijekom brzog procesa smrzavanja. Kao rezultat, stanična se membrana neće slomiti. Ova se pojava može primijetiti kod onih proizvoda koji se postupno smrzavaju.
Da biste koristili način brzog zamrzavanja, potrebno je aktivirati ovu funkciju unaprijed, pet sati prije trenutka kada su proizvodi tamo stavljeni. Temperatura će postupno padati. Nakon pripremnog trenutka možete položiti sve potrebne proizvode za zamrzavanje. Oni će se smrznuti odmah i neće moći toplinom zagrijati obližnju hranu. Nakon dana kamera se može prebaciti u način " pohrane ".

Značajke zamrzivača
Značajke zamrzivača
Značajke zamrzivača
Značajke zamrzivača Značajke zamrzivača Značajke zamrzivačaHome | Articles

November 26, 2022 22:19:45 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting