Zmogljiv sesalnik Karcher Robot za različne namene

Želite izbrati spodoben sesalnik. Robot sesalnik Karcher je analog sesalnika Rainbow po običajni ceni.
Prednosti:
- visoka stopnja čiščenja, ki je z drugimi metodami nedosegljiva
- veliko uporabnih dodatkov, kot so čiščenje zraka, v zaprtih prostorih, uporaba kot kompresor itd. (obstaja potrdilo Inštituta za alergologijo)
- sesalnik + zračni sesalnik zavzameta malo prostora.
- obstaja vodni filter
Slabosti:
- povzroča veliko hrupa pod 80db.
- čeprav je cena nižja od cene analogov, je še vedno zelo pomembna
Robot sesalnik Karcher je trenutno najnovejša tehnologija. Popolnoma brez filtrov in vrečk za prah. Elektrofuzijski stroj je resnično učinkovit, tresljaji se čutijo par cm od njega. Preproge in oblazinjeno pohištvo popolnoma očisti, po čiščenju celo barva postane bolj sveža. Tudi zrak je svež in vlažen. Lahko nataknete cev za pihanje, ki je res zelo kul - izpuhnite prah iz računalnika / televizorja / morebitnih vogalov, prebijete blokado v umivalniku ali nataknite steklenico z razpršilom. Še posebej za alergike obstaja HEPA vtičnica! Načeloma ne le za alergike, ampak tudi za vse, ki nočejo dihati prahu.
Zaradi jasnosti sesalne moči bom opisal demonstracijsko čiščenje Karcher.
1. del - suh, z električno krtačo. Posledično na gredi krtače ni bilo skoraj nič, zviti las itd. Posledično je sesalna moč zadostna, da se vse to odstrani iz gredi.
2. del je mokro čiščenje. Glavna možnost je, da šobo počasi premikate proti sebi s pritiskom na gumb za brizganje. Raztopina se vnese v preprogo in takoj absorbira nazaj. V šobi - " že vre ." Ostane trak mokre preproge.
Dodatna možnost - iz ustnice, ki ste jo dvignili, se v izobilju nalije zelo umazano mesto in čakamo, da se absorbira in očisti. Čez nekaj časa raztopino poberemo s šobo, dokler se mehurčki ne ustavijo v šobi.
Preproga se je povsod posušila približno v istem času (~ 3 ure).
Po vizualni predstavitvi sem spoznal, da je sesalnik pravi po normalni ceni. Še vedno sem navdušen. Če želite kakovost - vzemite robotski sesalnik Karcher.

Zmogljiv sesalnik Karcher Robot za različne namene
Zmogljiv sesalnik Karcher Robot za različne namene
Zmogljiv sesalnik Karcher Robot za različne namene
Zmogljiv sesalnik Karcher Robot za različne namene Zmogljiv sesalnik Karcher Robot za različne namene Zmogljiv sesalnik Karcher Robot za različne nameneHome | Articles

December 5, 2022 03:36:01 +0200 GMT
0.040 sec.

Free Web Hosting