Zamrzivač za hladnjak

Zamrzivač može biti opremljen policama, pretincima i ladicama. Ako je zamrzivač dizajniran za čuvanje velike količine hrane, tada bi se trebale dati prednost ladicama. To je zbog činjenice da je potrebno brže koristiti one proizvode koji se duže čuvaju. A za ovo će kutija biti prikladnija. Kutija može biti rešetkasta, kao i zatvorena. Bolja cirkulacija zraka žičanim ladicama. No, malo je smrznuto povrće i voće puno vjerojatnije da padne kroz rešetkaste kutije. Vrlo je dobro kada je jedan od dostupnih okvira dovoljno visok. Tada u njega mogu stati nestandardni proizvodi (kolač). Odjeljci za zamrzavanje mogu biti opremljeni posebnim kalendarima. Moraju biti označeni datumom smrzavanja.
Odjeljak za zamrzavanje može biti opremljen prilično korisnim predmetom - ladicom za zamrzavanje. Na pladanj se postavljaju ladice za led, kao i akumulatori hladnoće. Na istom pladnju vrlo je lako zamrznuti sitne predmete (knedle, bobičasto voće), koji se zatim uliju u posebno pripremljenu posudu. Ovaj postupak smrzavanja učinkovitiji je od bilo kojeg drugog.
Odvojeni hladnjaci opremljeni su prostorom za svježinu. Proizvodi koji brzo propadnu dugo zadržavaju svježinu. Temperatura ove zone kreće se od 0 do +2 stupnja. Na ovoj temperaturi, bakterije se množe vrlo sporo. U ovoj je zoni vrlo povoljno skladištiti one proizvode koje ne treba zamrzavati kratko vrijeme (meso) ili povrće i voće. Najbolje je ako se zona svježine nalazi u pretincu hladnjaka. Ali postoje " svježe zone " koje se dijele na mokre i suhe zone.
Mnogi moderni hladnjaci opremljeni su sposobnošću ponovnog vješanja vrata. Kada postoje problemi s postavljanjem hladnjaka, ova opcija može vam dobro doći. Ako je soba za smještaj prilično mala, tada je nužno predvidjeti tu mogućnost. Najprikladniji način za premještanje hladnjaka u sobi su posebni kotačići. Sam hladnjak stoji uspravno na nogama. Ako postoji potreba za pomicanjem, onda ga treba samo nagnuti unatrag. U tom ga slučaju ne morate nositi, već ga možete samo kotrljati.

Zamrzivač za hladnjak
Zamrzivač za hladnjak
Zamrzivač za hladnjak
Zamrzivač za hladnjak Zamrzivač za hladnjak Zamrzivač za hladnjakHome | Articles

December 6, 2022 16:38:24 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting