Zajedno s hladnjakom

Jedan od glavnih kriterija za odabir hladnjaka je njegov unutarnji pribor. Svaka tvrtka godišnje izvrši interne prilagodbe dodatne opreme kako bi privukla kupce. Iako nema posebnih promjena u hladnjaku. Svaka BHP ima police. Police mogu biti odsutne samo u škrinjama ili prijenosnim hladnjacima. Ako se osvrnete u prošlost, tada prvi hladnjaci, osim polica, više nisu bili ničim opremljeni. Dizajn, kao i materijal od kojeg je polica izrađena, bit će presudni tijekom njezinog vijeka trajanja. Također utječu na intenzitet rada prilikom čišćenja hladnjaka. A estetska percepcija ovisi o njihovoj visokokvalitetnoj izvedbi. U prošlom stoljeću police su imale rešetkasti izgled. Štoviše, izrađeni su pomoću cinka. Neki modeli hladnjaka danas koriste slične police. Ali pravi proizvođači koriste trajniji premaz za police. Prestižni model može se razlikovati upotrebom kromirane obloge.
Primjenjive su i police izrađene od nehrđajućeg čelika. Izvorni položaj polica nije se mogao promijeniti. Bilo je čvrsto popravljeno. Da biste smjestili prevelik predmet, morali ste izvaditi policu iz hladnjaka. Nakon toga, police su se počele regulirati. Korisni volumen komore počeo se koristiti s većom učinkovitošću. Trenutno postoje police koje se mogu preklopiti, kao i teleskopske police. Moderne police izrađene su od prozirne plastike s obodima na sve četiri strane kako bi se izbjeglo curenje.
Prvi hladnjaci bili su opremljeni bočnom policom za spremanje boca. Danas postoje posebni hladnjaci s nagibom koji se koriste posebno za čuvanje vina. Stalci za vino imaju drvene police.
Kako bi se pohranilo povrće i voće, svaki hladnjak ima posebno predviđene ladice. U početku je postojala samo jedna kutija. Bilo je smješteno dolje. Pregrade su korištene za izolaciju skladišta povrća i voća. Tada je odlučeno stvoriti dvije zasebne kutije. U početku se kao materijal koristila bijela plastika, ali sada je prozirna i može imati bilo koju boju.

Zajedno s hladnjakom
Zajedno s hladnjakom
Zajedno s hladnjakom
Zajedno s hladnjakom Zajedno s hladnjakom Zajedno s hladnjakomHome | Articles

December 3, 2022 05:37:49 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting