Whirlpool inteligent

Ultimele progrese tehnice sunt încorporate în frigiderele Whirlpool. Odată cu aceasta, frigiderul are un design confortabil, atât la exterior, cât și în interiorul frigiderului. Noua tehnologie include un „ al șaselea simț ”. Există senzori în interiorul frigiderului. Acestea sunt concepute pentru a transmite informații. Acest lucru se întâmplă atunci când temperatura din frigider se schimbă. În acest caz, toate datele sunt transferate pe panoul tactil. Acest panou determină timpul în care este necesar să se mărească puterea de răcire a temperaturii din frigider. De exemplu, în sezonul cald, după întoarcerea de la cumpărături, trebuie să le așezați pe toate în frigider. Toate alimentele sunt destul de calde. După ce le-ați așezat pe toate în frigider, ușa a fost deschisă pentru o perioadă lungă de timp. În același timp, temperatura din compartimentul frigiderului a crescut. Senzorii încorporați reacționează instant la acest fapt.
Ei transmit informațiile primite către panou. Informațiile sunt procesate și sistemul concluzionează că este necesar să scadă temperatura. Temperatura din frigider va scădea la nivelul dorit de cinci ori mai rapid decât un frigider convențional. Această funcționalitate vă permite să păstrați alimentele proaspete și sănătoase pentru o perioadă mai lungă de timp.
Noile frigidere Whirlpool sunt echipate cu un afișaj LCD digital. Pe acest afișaj, puteți controla numeroasele funcționalități ale frigiderului. Acest afișaj arată temperatura din compartimentele congelator și frigider. Afișajul poate fi utilizat pentru a porni și opri sistemul Stand-by.
Aici puteți activa și dezactiva iluminarea dozatoarelor de gheață și apă. Puteți alege un mod care face cuburi de gheață sau firimituri. Funcționează cu funcții precum „ răcire rapidă ”, „ înghețare rapidă ”. Frigiderul este echipat cu un filtru care purifică apa pentru viitorul proces de răcire sau transformarea ei în gheață. Ecranul LCD arată cât de murdar este filtrul de curățare. Dacă ușa frigiderului este deschisă mult timp, frigiderul va emite un semnal sonor pentru a anunța despre aceasta.
Dacă sosirea oaspeților este așteptată în viitorul apropiat, atunci puteți utiliza funcția de răcire rapidă a sticlelor, care le vor putea răci timp de o jumătate de oră. La check-out puteți utiliza funcția de redirecționare „ Vacanțe ”. Pentru copiii mici este prevăzută o încuietoare.

Whirlpool inteligent
Whirlpool inteligent
Whirlpool inteligent
Whirlpool inteligent Whirlpool inteligent Whirlpool inteligentHome | Articles

November 29, 2022 12:25:54 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting