Whirlpool hladnjaci

Whirlpool je opremljen sustavom Total No Frost. Prisutnost takvog sustava potiče ventilaciju. Odmrzavanje se ne može dogoditi zbog smanjenja razine vlage u hladnjaku. Stoga se tijekom rada u hladnjaku ne stvara led. Kako bi se osiguralo da je temperatura u svim dijelovima hladnjaka ujednačena i optimalna, osiguran je sustav Multiflow. Odjeljak hladnjaka također može pohraniti hranu poput ribe i mesa. Istodobno će dugo zadržati svježinu. Ovaj odjeljak ima nižu temperaturu i također ima smanjenu vlažnost. Vlažnost u odjeljku hladnjaka može se podesiti na takav način da bude optimalna za čuvanje voća i povrća. Za čuvanje svježeg bilja osigurana je automatska kontrola vlage.
Hladnjak ima dodatnu policu Space Plus. Može se odbiti. To odmah stvara dovoljno prostora za odlaganje pet boca. Ako je potrebno stvoriti više prostora za proizvode, tada se to općenito može podići. Kao i za sve ostale police u hladnjaku Whirlpool, one se mogu prilagoditi po potrebi. Za voće i povrće hladnjak ima policu s podesivom pregradom. Volumen ove kutije je 32 litre. Skliski razdjelnik u ovoj ladici pomoći će regulirati prostor za različito voće i osjetljivu hranu.
Whirlpool hladnjaci s 2 vrata opremljeni su sustavom leda u obliku kocke. Ovo je Easy Cube. Spremnik je dizajniran tako da se iz njega ne može izliti niti jedna kap vode. Zbog činjenice da je spremnik zatvorenog tipa, led neće upijati strane mirise. U slučaju da nisu sve ladice i police napunjene u zamrzivaču, sustav se automatski prebacuje na one police na koje se stavlja hrana. Ovo štedi energiju.
Za bolju cirkulaciju zraka u odjeljku hladnjaka predviđen je ventilator. Sve police hladnjaka izrađene su od kaljenog stakla. Čak i ako se dogodi činjenica da neki proizvodi cure, tekućina neće doći na one proizvode koji se nalaze ispod. Side-by-Side hladnjaci uvijek imaju na raspolaganju hladnu vodu i led. Istodobno, prije hlađenja voda prolazi pročišćavanje, što uklanja sve nečistoće iz nje.

Whirlpool hladnjaci
Whirlpool hladnjaci
Whirlpool hladnjaci
Whirlpool hladnjaci Whirlpool hladnjaci Whirlpool hladnjaciHome | Articles

December 5, 2022 03:08:36 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting