Whirlpool hladilniki

Whirlpool je opremljen s sistemom Total No Frost. Prisotnost takega sistema spodbuja prezračevanje. Odtaljevanje ne more potekati zaradi zmanjšanja vlažnosti v hladilniku. Zato v hladilniku med delovanjem ne nastane led. Za zagotovitev enakomerne in optimalne temperature v vseh delih hladilnika je na voljo sistem Multiflow. V predel hladilnika lahko shranite tudi hrano, kot so ribe in meso. Hkrati bodo dolgo ohranili svežino. Ta predel ima nižjo temperaturo in ima tudi zmanjšano vlažnost. Vlažnost v hladilnem prostoru je mogoče prilagoditi tako, da bo optimalna za shranjevanje sadja in zelenjave. Za shranjevanje svežih zelišč je na voljo samodejni nadzor vlage.
Hladilnik ima dodatno polico Space Plus. Lahko se zavrne. To takoj ustvari dovolj prostora za shranjevanje petih steklenic. Če je treba ustvariti več prostora za izdelke, ga lahko na splošno dvignemo. Kot za vse ostale police v hladilniku Whirlpool jih je mogoče po potrebi prilagoditi. Za sadje in zelenjavo ima hladilnik polico z nastavljivo pregrado. Prostornina te škatle je 32 litrov. Drsna pregrada v tem predalu bo pomagala urediti prostor za različno sadje in občutljivo hrano.
Whirlpool hladilniki z dvema vratoma so opremljeni s sistemom ledene kocke. To je Easy Cube. Posoda je zasnovana tako, da se iz nje ne more izliti niti ena kapljica vode. Ker je posoda zaprtega tipa, led ne bo absorbiral tujih vonjav. V primeru, da v zamrzovalniku niso napolnjeni vsi predali in police, sistem samodejno preklopi na tiste police, kamor je postavljena hrana. To prihrani energijo.
Za boljše kroženje zraka v hladilnem prostoru je na voljo ventilator. Vse police hladilnika so narejene iz kaljenega stekla. Tudi če se zgodi, da nekateri izdelki puščajo, tekočina ne pride na tiste izdelke, ki se nahajajo spodaj. Side-by-Side hladilniki imajo vedno na voljo hladno vodo in led. Hkrati se voda pred hlajenjem prečisti, kar iz nje odstrani vse nečistoče.

Whirlpool hladilniki
Whirlpool hladilniki
Whirlpool hladilniki
Whirlpool hladilniki Whirlpool hladilniki Whirlpool hladilnikiHome | Articles

December 3, 2022 15:35:02 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting