Whirlpool hűtőszekrények

A Whirlpool Total No Frost rendszerrel van felszerelve. Egy ilyen rendszer jelenléte elősegíti a szellőzést. A leolvasztás nem történhet a hűtőszekrényben biztosított páratartalom csökkenése miatt. Ezért működés közben nem jön létre jég a hűtőszekrényben. A Multiflow rendszert annak biztosítása érdekében, hogy a hőmérséklet a hűtőszekrény minden részén egyenletes és optimális legyen. A hűtőtérben élelmiszerek, például hal és hús is tárolható. Ugyanakkor sokáig megőrzik frissességüket. Ez a rekesz alacsonyabb hőmérsékletű, alacsonyabb páratartalmú. A hűtőtér páratartalma úgy állítható be, hogy az optimális legyen mind a gyümölcsök, mind a zöldségek tárolásához. A friss gyógynövények tárolásához automatikus nedvességszabályozás biztosított.
A hűtőszekrényhez tartozik egy további Space Plus polc. Visszautasítható. Ez azonnal elegendő tárhelyet teremt öt üveg számára. Ha több helyet kell teremteni a termékek számára, akkor általában emelhető. A Whirlpool hűtőszekrény összes többi polcához hasonlóan szükség szerint állíthatók. Gyümölcsök és zöldségek esetében a hűtőszekrény állítható válaszfalakkal ellátott polccal rendelkezik. Ennek a doboznak a térfogata 32 liter. A fiók csúszós elválasztója segít szabályozni a különféle gyümölcsök és finom ételek helyét.
A Whirlpool 2 ajtós hűtőszekrények kocka jégrendszerrel vannak felszerelve. Ez az Easy Cube. A tartály úgy van kialakítva, hogy egyetlen csepp víz sem tud kifolyni belőle. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a tartály zárt típusú, a jég nem fogja elnyelni az idegen szagokat. Abban az esetben, ha nem minden fiók és polc van feltöltve a fagyasztóban, a rendszer automatikusan átkapcsol azokra a polcokra, ahol ételeket helyeznek el. Ez energiát takarít meg.
A hűtőtérben a jobb levegőáramlás érdekében ventilátor biztosított. Az összes hűtőszekrény-polc edzett üvegből készül. Még akkor is, ha egyes termékek szivárognak, a folyadék nem kerül azokra a termékekre, amelyek lent vannak. Az egymás melletti hűtőszekrényekben mindig hideg víz és jég áll rendelkezésre. Ugyanakkor a víz lehűlés előtt megtisztul, amely eltávolítja az összes szennyeződést belőle.

Whirlpool hűtőszekrények
Whirlpool hűtőszekrények
Whirlpool hűtőszekrények
Whirlpool hűtőszekrények Whirlpool hűtőszekrények Whirlpool hűtőszekrényekHome | Articles

November 29, 2022 12:43:27 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting