Whirlpool frižideri

Whirlpool koristi Total No Frost sistem. Prisutnost takvog sistema promiče ventilaciju. Odmrzavanje se ne može dogoditi zbog smanjenja nivoa vlage u hladnjaku. Zbog toga se led ne formira u hladnjaku tokom rada. Kako bi temperatura na svim mjestima hladnjaka bila ujednačena i optimalna, osigurava se Multiflow sistem. Proizvodi poput ribe i mesa mogu se čuvati u hladnjaku. U isto vrijeme, oni će zadržati svoju svježinu dugo vremena. U ovom se odeljku nalazi niža temperatura, kao i niska vlažnost vazduha. Vlažnost se može regulirati u odjeljku hladnjaka na način da će ona biti optimalna i za skladištenje voća i za skladištenje povrća. Za skladištenje svježeg zelenila predviđena je automatska kontrola vlage.

Hladnjak ima dodatnu policu Space Plus. Može se odbiti. Istovremeno, odmah će se naći dovoljno mjesta za spremanje pet boca. Ako trebate stvoriti više prostora za proizvode, to čak možete i podići. Kao i za sve ostale police u Whirlpool hladnjaku, mogu se prilagoditi po potrebi. Za voće i povrće predviđena je polica u frižideru u kojoj je regulisan pregrad. Zapremina ove kutije je 32 litre. Klizava pregrada u ovoj ladici pomoći će reguliranju prostora za različito voće i osjetljive proizvode.

Hladnjaci s dvokrilnim vratima Whirlpool imaju kockasti sistem leda. Ovo je Easy Cube. Kontejner je predviđen tako da iz njega ne može procuriti nijedna kap vode. Zbog činjenice da spremnik ima zatvoreni tip, led ne apsorbira strane mirise. U slučaju da nisu sve ladice i police napunjene u zamrzivaču, sustav se automatski prebacuje na one police na kojima se postavlja hrana. Ovo štedi energiju.

Omogućen je ventilator za bolju cirkulaciju zraka u odjeljku hladnjaka. Sve police u frižiderima izrađene su od kaljenog stakla. Čak i ako se dogodi da neki proizvodi procure, tekućina neće doći na one proizvode koji se nalaze ispod. U hladnjacima koji se nalaze jedan pored drugog uvijek je hladna voda i led. Istovremeno se prije hlađenja pročišćava voda čime se uklanjaju sve nečistoće.

Whirlpool frižideri
Whirlpool frižideri
Whirlpool frižideri
Whirlpool frižideri Whirlpool frižideri Whirlpool frižideriHome | Articles

November 26, 2022 22:14:30 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting