Vzporedno in zaključna obdelava

Če upoštevamo vzporedne hladilnike, potem so sami videti precej izvirni. Simbolizirajo razkošje in bogastvo v domu. Toda dandanes je mogoče tak hladilnik okrasiti v skladu z okusom lastnikov hiše. Kot okras lahko izberemo dekorativne plošče. V tem primeru bo hladilnik vgrajen v pohištveno nišo. Vse okrasne plošče so pritrjene na vrata hladilnika. Velikost plošče in velikost vrat v hladilniku sta enaki. Za takšne hladilnike se uporabljajo tudi posebna držala. Trenutno najbolj priljubljen material se uporablja kot dekoracija hladilnika - nerjaveče jeklo. To dejstvo je mogoče razložiti z naslednjimi lastnostmi: je trpežen in higiensk, videz materiala med večletnim delovanjem je videti prav tako izvrsten, gospodinjski aparati iz " nerjavečega jekla " ohranjajo visokotehnološki slog in dajo vsaki sobi poglej. Če se za dekoracijo uporablja visokokakovostno nerjaveče jeklo, potem lahko stane veliko več kot sam hladilnik. Toda ta prvovrstni material ima eno pomanjkljivost. Če na njej naredite dokaj globoko prasko, se je ne boste tako zlahka rešili.
Glavni način zaključka hladilnika vključuje dekor in opaže. Plošče za dekoracijo so lahko naslednje vrste materialov: zatemnjeno ogledalo, ki ima barvni odtenek, steklo z zatemnjenim steklom, naravni les, usnje, krzno, pa tudi aluminij. Med okrasitvijo hladilnika ni mogoče spreminjati samo zunanjega dela hladilnika. Zamrzovalne in hladilne komore lahko namestite na različne strani. Način odpiranja vrat je lahko individualen.
Vrata za hladilnik so lahko iz toniranega stekla. Stene v notranjosti hladilnika so lahko standardno bele ali pa iz nerjavečega jekla. Po tem lahko varno izberete okvirje, ki so namenjeni ploščam. Lahko so črne, bele ali " nerjaveče jeklo ". Toda vsi ti dodatki povečujejo osnovne stroške vzporednega hladilnika. Vsi dodatni zaključki, ki dajo hladilniku povsem nov videz, seštejejo do vrednosti od 600 do 1200 dolarjev. Končna cena bo odvisna samo od materialov, na katerih se bo prihodnji lastnik te mojstrovine ustavil.

Vzporedno in zaključna obdelava
Vzporedno in zaključna obdelava
Vzporedno in zaključna obdelava
Vzporedno in zaključna obdelava Vzporedno in zaključna obdelava Vzporedno in zaključna obdelavaHome | Articles

November 27, 2022 04:52:14 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting