Vzporedno in udobje

Vzporedni hladilniki lahko vključujejo različne funkcije. To so lahko na primer: dovod ledu in hladne vode, komora nične svežine, sistem No Frost, vgrajen mini bar, zapiralo vrat. To ni popoln seznam, ki ga lahko vključite v hladilnike ob strani. Vsak proizvajalec ima svoje metode, ki jih vključuje, da bi pritegnil čim več potrošnikov za to vrsto hladilnikov. Na primer, podjetje AMANA se je odlikovalo s tem, da je v teh hladilnikih nudilo komoro za shranjevanje zdravil. V tem primeru lahko kamero zaklenete. Hladilnik MAYTAG je opremljen z dvigalno polico. Z obračanjem vgrajenega gumba lahko prilagodite višino police. V tem primeru se akcije izvajajo samo z eno roko.
Vse košare, police, pa tudi stranice imajo samo visokokakovostne lastnosti. Konec koncev je tak hladilnik zasnovan za velike obremenitve. Prav tako je vsaka polica opremljena s stranico, tako da nobena tekočina ne more preliti čez rob. Vse police lahko nastavite na zahtevano višino. Nekateri modeli Side-by-side hladilnikov so opremljeni z visečimi košarami. To so BOSCH, GENERAL ELECTRIC in mnogi drugi. LG hladilnik ima polico ovalne oblike. V vodoravni položaj lahko postavite steklenice vina ali šampanjca. Modeli Electrolux imajo dizajnerske police, ki so zaključene z lesom.
Če ste pozorni na najbolj nenavadne oblikovalske rešitve, potem si zasluži hladilnik ZigZag podjetja MAYTAG. Njegova prostornina je 730 litrov. Tu so zelo priročni zabojniki. Police so lahko izdelane tako iz stekla kot iz žice. Poleg tega so nujno regulirani. Košare v vratih se lahko nagnejo. Nahajajo se tudi držala za steklenice. V hladilnem in zamrzovalnem predelu hladilnika sta cik-cak ločitev.
Z vsemi temi originalnimi rešitvami je ta model najbolj zanimiv in najbolj prostoren od vseh danes na voljo. Zamrzovalni prostor je opremljen s košarami, kamor lahko shranite dokaj veliko hrane. Na voljo je polica za pico. Dvižna polica lahko prilagodi svojo višino v hladilnem prostoru. V škatlah hladilnika lahko samostojno prilagodite zahtevano raven vlažnosti. Vsak hladilnik ima funkcijo " počitnice ". To je najmanjši način delovanja, ki bo onemogočen, ko se vrata odprejo.

Vzporedno in udobje
Vzporedno in udobje
Vzporedno in udobje
Vzporedno in udobje Vzporedno in udobje Vzporedno in udobjeHome | Articles

December 2, 2022 02:35:51 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting