Vzporedno Gaggenau

Veliko potrošnikov si glede na življenjske razmere lahko privošči samo hladilnik evropskega tipa. Toda dandanes je dovolj tistih apartmajev, ki lahko v kuhinjo udobno postavijo hladilnik v ameriškem slogu. Poleg tega je tak hladilnik umetniško delo, ki bo dostojno pozdravilo vse goste. Eden od teh modelov je hladilnik "side-by-side", ki ga proizvaja podjetje Gaggenau. SK 535 ima klasičen ameriški slog izvedbe. Če pogledate v ta hladilnik, lahko najdete območje svežine, ki je namenjeno shranjevanju mesa in rib. Obstajata dva predelka za hlajenje pijač. Maslo je treba hraniti v posebej določenem predelu. Shranjevanje zelenjave in zelenjave naj bi bilo v dveh predelkih. Lahko uravnavajo raven vlažnosti. Zamrzovalnik je opremljen s sistemom No-Frost. Uporabna prostornina tega hladilnika je 600 litrov. Vzporedno hladilnik lahko hrani hrano cel mesec. V tem primeru bodo vsa hranila v živilih imela svoje prvotne vrednosti. Odtaljevanje v takem hladilniku ni zagotovljeno zaradi uporabe sistema No-Frost.
Hladilnik ima sedem podnebnih pasov. Temperature je mogoče prilagoditi samostojno, odvisno od potrebe. Hladilnik SK 535 je po svojih lastnostih precej profesionalen hladilnik. Namenjen je vsaki vrsti izdelkov s svojimi indikatorji temperature in vlažnosti. Nadzorni sistem v hladilniku je elektronski. Vse je prikazano na barvnem zaslonu, s katerim lahko spreminjate delovanje hladilnika. V kateri koli komori lahko nastavite želeno temperaturo.
Vzporedni hladilnik SK 535 lahko pripravi pitno vodo in led. Za to je predvidena posebna naprava. Stroj lahko naenkrat sprejme petsto kock pripravljenega ledu. Lahko so tudi razdrobljeni. V napravi je tudi pol litra ledene vode. Preden se voda ohladi ali zmrzne, je treba potrebno očistiti pred škodljivimi nečistočami. Ta model je mogoče izdelati vgradno v kuhinjsko pohištvo ali pa je videti samostoječ.

Vzporedno Gaggenau
Vzporedno Gaggenau
Vzporedno Gaggenau
Vzporedno Gaggenau Vzporedno Gaggenau Vzporedno GaggenauHome | Articles

November 27, 2022 03:34:55 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting