Vrste usisavača za kućnu upotrebu

U naše ludo doba usisavač je neophodan pomoćnik u kući. Bez toga je kod čišćenja teško domaćicama. I ako je ranije izbor usisavača bio mali, sada postoji mnogo različitih vrsta usisavača s različitim funkcijama. Koje su vrste usisavača?
Trebate usisati malu sobu, tepih, namještaj ili odjeću? Tada su suhi usisavači za vas. Ova vrsta usisavača je jeftina i malih je dimenzija. Također " suhi " usisavači uključuju: konvencionalne (balonske) usisavače, koji se koriste za čišćenje podova, namještaja, tepiha. Takvi usisavači su kompaktni, laki za pomicanje, prikladni za čišćenje ormara i ormara. Na primjer, ako ste upravo kupili novi madrac na sofi i slučajno se zaprljali, tada će suhi usisavač brzo riješiti vaše probleme. Postoji i vrsta usisavača pune veličine, oni su veći od ručnih i skuplji su, ali imaju više funkcija, indikator procesa i prostrani sakupljač prašine.
Postoje vertikalne vrste usisavača. Čišćenje se koristi u velikim sobama, izvrsno se bore protiv prljavštine, alergena i prikladni su za čišćenje, ali su vrlo masivni i stvaraju puno buke.
Ugrađeni usisavači uklanjaju svu prikupljenu prašinu s neugodnim mirisima i štetnim alergenima kroz zračne kanale ugrađene u zidove ili pod. Ova vrsta usisavača je tiha, jer je glavna jedinica jedinice iznesena iz prostorije. Stupanj snage i čišćenja bolji je od ostalih usisavača, prilično je skup i nije ga jednostavno instalirati. Instalirani prilikom obnove ili gradnje kuće, troše manje energije.
Zaobljen, malen, bez crijeva i četkica, kreće se po sobi i skuplja prašinu, čak zaobilazeći predmete i ljude. Zaintrigiran? Ova prekrasna vrsta usisavača naziva se robotski usisavač. Ima nekoliko funkcija čišćenja: redovito, brzo i lokalno. Usisavač - robot je prikladan i lijep, u potpunosti će osloboditi domaćicu čišćenja. Protiv: Skupo i ne baš dobro u rukovanju tepisima s dugom kosom.
Pranje usisavača na suho i mokro čišćenje, prskajte i upijajte vlagu. Usisavač za pranje prati će prozore i podove, dezinficirati i mirisati sobu, čak i očistiti začepljeni sudoper, ali ne mogu očistiti prirodne tepihe i parket. Oni su teži nego inače i nakon berbe zahtijevaju njegu (pranje, sušenje).

Vrste usisavača za kućnu upotrebu
Vrste usisavača za kućnu upotrebu
Vrste usisavača za kućnu upotrebu
Vrste usisavača za kućnu upotrebu Vrste usisavača za kućnu upotrebu Vrste usisavača za kućnu upotrebuHome | Articles

December 5, 2022 20:08:25 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting