Vrste sesalnikov za domačo uporabo

V naši nori dobi je sesalnik nujen pomočnik v hiši. Brez tega je pri čiščenju gospodinjam težko. In če je bila prej izbira sesalnikov majhna, zdaj obstaja veliko različnih vrst sesalnikov z različnimi funkcijami. Kakšne so vrste sesalnikov?
Morate posesati majhno sobo, preprogo, pohištvo ali oblačila? Potem so suhi sesalniki za vas. Ta vrsta sesalnika je poceni in majhna. Med " suhe " sesalnike spadajo tudi: običajni (balonski) sesalniki, ki se uporabljajo za čiščenje tal, pohištva, preprog. Takšni sesalniki so kompaktni, enostavni za premikanje, primerni za čiščenje omar in omar. Če ste na primer pravkar kupili novo vzmetnico za kavč in se po naključju umazali, bo suh sesalnik hitro rešil vaše težave. Obstaja tudi sesalnik polne velikosti, ki je večji od ročnega in je dražji, ima pa več funkcij, indikator postopka in prostoren zbiralnik prahu.
Obstajajo vertikalni tipi sesalnikov. Čiščenje se uporablja v velikih prostorih, se odlično borijo z umazanijo, alergeni in jih je priročno čistiti, vendar so zelo masivni in ustvarjajo veliko hrupa.
Vgrajeni sesalniki odstranjujejo ves zbrani prah z neprijetnimi vonjavami in škodljivimi alergeni skozi zračne kanale, vgrajene v stene ali tla. Ta vrsta sesalnika je tiha, saj je glavna enota enote odnesena iz prostora. Stopnja moči in čiščenja je boljša kot pri drugih sesalcih, precej draga in enostavna za namestitev. Nameščeni pri prenovi ali gradnji hiše porabijo manj energije.
Okrogel, majhen, brez cevi in ​​ščetk se premika po sobi in zbira prah, celo obide predmete in ljudi. Zanimiv? Ta čudovit tip sesalnika se imenuje robotski sesalnik. Ima več funkcij čiščenja: redno, hitro in lokalno. Sesalnik - robot je priročen in lep, popolnoma bo osvobodil hosteso čiščenja. Proti: Drage in ne ravno dobre pri ravnanju z dolgodlakimi preprogami.
Pralni sesalniki suho in mokro očistite, razpršite in vpijte vlago. Pralni sesalnik bo spral okna in tla, razkužil in odišavil prostor, celo očisti zamašen umivalnik, ne morejo pa očistiti naravnih preprog in parketa. So težji kot običajno in po obiranju zahtevajo nego (pranje, sušenje).

Vrste sesalnikov za domačo uporabo
Vrste sesalnikov za domačo uporabo
Vrste sesalnikov za domačo uporabo
Vrste sesalnikov za domačo uporabo Vrste sesalnikov za domačo uporabo Vrste sesalnikov za domačo uporaboHome | Articles

December 3, 2022 13:49:01 +0200 GMT
0.003 sec.

Free Web Hosting