Vorbull inteligjente

Përparimet teknike më të fundit janë përfshirë në frigoriferët Whirlpool. Së bashku me këtë, frigoriferi ka një dizajn të rehatshëm, si nga jashtë ashtu edhe nga brenda frigoriferit. Teknologjia e re përfshin një " shqisë të gjashtë ". Brenda frigoriferit ka sensorë. Ato janë krijuar për të përcjellë informacionin. Kjo ndodh kur temperatura në frigorifer ndryshon. Në këtë rast, të gjitha të dhënat transferohen në panelin e prekjes. Ky panel përcakton kohën kur është e nevojshme të rritet fuqia për të ftohur temperaturën brenda frigoriferit. Për shembull, në sezonin e ngrohtë, pasi të ktheheni nga pazaret, duhet t'i vendosni të gjitha në frigorifer. Të gjitha ushqimet janë mjaft të nxehta. Pasi i vendosi të gjithë në frigorifer, dera ishte e hapur për një kohë të zgjatur. Në të njëjtën kohë, temperatura në ndarjen e frigoriferit u rrit. Sensorët e integruar reagojnë menjëherë ndaj këtij fakti.
Ata e transmetojnë informacionin e marrë në panel. Informacioni përpunohet dhe sistemi arrin në përfundimin se është e nevojshme të ulet temperatura. Temperatura në frigorifer do të bjerë në nivelin e dëshiruar pesë herë më shpejt se një frigorifer konvencional. Ky funksionalitet ju lejon të mbani ushqimin të freskët dhe të shëndetshëm për një kohë më të gjatë.
Frigoriferët e rinj Whirlpool janë të pajisur me një ekran LCD dixhital. Në këtë ekran, ju mund të kontrolloni shumë funksione të frigoriferit. Ky ekran tregon temperaturën në dhomën e ngrirjes dhe frigoriferit. Ekrani mund të përdoret për të ndezur dhe çaktivizuar sistemin Stand-by.
Këtu gjithashtu mund të ndizni dhe çaktivizoni ndriçimin e shpërndarësve të akullit dhe ujit. Ju mund të zgjidhni një mënyrë që bën kube akulli ose thërrime. Janë siguruar punime me funksione të tilla si " ftohja e shpejtë ", " ngrirja e shpejtë ". Frigoriferi është i pajisur me një filtër që pastron ujin për procesin e ftohjes në të ardhmen ose duke e kthyer atë në akull. LCD tregon se sa i ndotur është filtri pastrues. Nëse dera e frigoriferit është e hapur për një kohë të gjatë, frigoriferi do të lëshojë një sinjal zanor për të njoftuar në lidhje me të.
Nëse ardhja e mysafirëve pritet në të ardhmen e afërt, atëherë mund të përdorni funksionin e ftohjes së shpejtë të shisheve, të cilat do të jenë në gjendje t'i ftohin ato për gjysmë ore. Gjatë daljes mund të përdorni funksionin përpara " Pushimet ". Lockshtë siguruar një bravë për fëmijët e vegjël.

Vorbull inteligjente
Vorbull inteligjente
Vorbull inteligjente
Vorbull inteligjente Vorbull inteligjente Vorbull inteligjenteHome | Articles

November 28, 2022 03:31:26 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting