Vgradni hladilniki: vrste in načini vgradnje

Že dolgo nihče ni presenečen nad obiljem vseh vrst vgrajene tehnologije. A to sploh ne pomeni, da vgradni aparati niso preveč priljubljeni - nasprotno, njegova prodaja iz leta v leto raste. Vendar to ni presenetljivo: glede na število majhnih stanovanj pri nas in število ljudi, ki v njih živijo, ki poskušajo z vsemi močmi vsaj malo razširiti razpoložljiv bivalni prostor, je vgrajena tehnologija ima svetlo prihodnost. To še posebej velja za hladilnike, ki so že od nekdaj slovili po tem, da so v kuhinji zavzeli veliko prostora. Zato se bo pošteno pogovarjati o vrstah vgradnih hladilnikov in o tem, kako jih namestiti.
Kako zgraditi hladilnik?
Različne modele vgradnih hladilnikov odlikuje sistem nadstreškov vrat. Hladilnik je mogoče vgraditi v omarico brez uporabe tečajev. To je sistem " odjemnika toka ": vhodna vrata omarice so pritrjena neposredno na vrata hladilnika, obe vrati pa se med premikanjem ne premikata.
Če je hladilnik vgrajen v omarico s tečaji na vratih, je to alternativni železniški sistem. Vrata omarice in hladilnika se med premikanjem drsijo med seboj. S tem sistemom se teža obeh vrat enakomerno porazdeli med tečaje omarice in vgradni hladilnik.
V dizajnerski kuhinjski komplet po vaši izbiri lahko vgradite hladilnik katere koli velikosti. To je lahko majhna hladilna komora velikosti mize ali visoki hladilniki do stropa.
Ni nujno, da je hladilnik videti kot garderoba. Edinstvena novost podjetja Ariston je na primer škatla za hladilnik s prozornimi stenami. Brez odpiranja hladilnika lahko takoj vidite izdelke v njem. Je funkcionalen in sodoben hladilni aparat, ki se zlahka prilega vsakemu kuhinjskemu prostoru.
Značilnosti vgradnih hladilnikov
Vgradni hladilniki imajo enake funkcije kot običajni hladilniki, poleg tega pa imajo številne prednosti:
1. Načini varčevanja z energijo. Med počitnicami jih lahko vklopite, tako da vam ni treba pustiti vrat hladilnika priprtih;
2. " Ničelna kamera ". Ta funkcija vam omogoča, da hrano hranite pri optimalni temperaturi in vlažnosti, kar vam omogoča, da ostane sveža dlje kot v običajnem hladilniku;
3. Donosnost. Vgradni hladilniki imajo dobro toplotno izolacijo sten;
4. Nizek hrup v ozadju. Dekorativne plošče preprečujejo prodiranje hrupa v kuhinjski prostor
5. Zmogljivost. Vgrajeni aparati zavzamejo manj prostora, hkrati pa imajo več zmogljivosti.
Hladilnik je mogoče vgraditi v skoraj vsako notranjost doma, pisarne, izložb.

Vgradni hladilniki: vrste in načini vgradnje
Vgradni hladilniki: vrste in načini vgradnje
Vgradni hladilniki: vrste in načini vgradnje
Vgradni hladilniki: vrste in načini vgradnje Vgradni hladilniki: vrste in načini vgradnje Vgradni hladilniki: vrste in načini vgradnjeHome | Articles

December 5, 2022 03:49:38 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting