Vestfrost

Një nga emrat më të njohur në treg për prodhimin e frigoriferëve është kompania Vestfrost. Kjo kompani daneze është relativisht e re. Kjo kompani u shfaq në tregun e pajisjeve shtëpiake në 1963. Ajo u themelua nga Arne Hoywig. Për shkak të gjeniut të patejkalueshëm të këtij udhëheqësi, kompania ishte në gjendje të fitonte popullaritet pas disa vitesh. Garancia e një popullariteti të tillë ishte cilësia më e mirë e mallrave që prodhonte Vestfrost. Gjatë punës, u monitorua edhe cilësia e lëndëve të para. Kompania vazhdimisht po zhvillohej. Vëllimet e prodhimit të Vestfrost janë rritur nga viti në vit. Pas shtatë viteve të ekzistencës, kompania filloi të punojë në dy ndërrime. Ai u bë një ndarje e Electrolux në 1973. Procesi i prodhimit u rrit për shkak të faktit se linja hekurudhore u soll në fabrikë.
Në vitet tetëdhjetë, kompania ishte një nga të parat që përdori teknologji që zvogëlojnë efektet e dëmshme në mjedisin e jashtëm. Kjo shifër ishte praktikisht zero. Kompania mori një pozicion udhëheqës në prodhimin e frigoriferëve që nuk përmbajnë freone CFC dhe HCFC. Kompania furnizon 800,000 frigoriferë dhe ngrirës në të gjitha pjesët e botës çdo vit.
Punëson pothuajse dy mijë punonjës të kualifikuar. Kompania ka nëntë fabrika për të krijuar produkte për përdorim. 96% e produkteve të kompanisë eksportohen. Në funksion të kësaj performance të lartë, Vestfrost u dha Çmimi King King. Kjo medalje njeh cilësinë, si dhe besueshmërinë dhe mirëdashjen mjedisore të të gjitha produkteve që prodhohen nën markën Vestfrost.
Kompania ishte e para që u largua nga ngjyra standarde e bardhë e frigoriferëve. Ngjyra e frigoriferit përcaktohet nga dëshirat e klientëve. Ky ishte hapi i parë që e shtyu kompaninë përpara. Frigoriferët kanë gjetur modelin e tyre të ri. Skema e ngjyrave të këtyre frigoriferëve ka dymbëdhjetë hije. Frigoriferët kanë dy kompresorë. Temperatura e ngrirësit ka një sens alarmi. Pajisja e frigoriferëve me një sistem super ngrirje gjithashtu lejon që ata të vihen në ballë. Së bashku me prodhimin e frigoriferëve, kompania është e angazhuar në prodhimin e ngrirjeve. Duke ditur cilësinë e saj më të lartë, prodhuesi ka një shërbim garancie pesë-vjeçar.

Vestfrost
Vestfrost
Vestfrost
Vestfrost Vestfrost VestfrostHome | Articles

December 3, 2022 03:37:38 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting