Vestfrost

Eno najbolj znanih imen na trgu za proizvodnjo hladilnikov je podjetje Vestfrost. Dansko podjetje je razmeroma mlado. To podjetje se je na trgu gospodinjskih aparatov pojavilo leta 1963. Ustanovil jo je Arne Hoywig. Zaradi neprekosljivega genija tega vodje je podjetje že po nekaj letih pridobilo priljubljenost. Zagotavljanje takšne priljubljenosti je bila najboljša kakovost blaga, ki ga je proizvajalo podjetje Vestfrost. Med delom so spremljali tudi kakovost surovin. Podjetje se je nenehno razvijalo. Obseg proizvodnje vestfrosta se je iz leta v leto povečeval. Po sedmih letih obstoja je podjetje začelo delovati v dveh izmenah. Leta 1973 je postal oddelek Electroluxa. Postopek proizvodnje se je povečal zaradi dejstva, da je bila v obrat pripeljana železniška proga.
V osemdesetih letih je podjetje med prvimi uporabljalo tehnologije, ki zmanjšujejo škodljive učinke na zunanje okolje. Ta številka je bila praktično nič. Podjetje je zavzelo vodilni položaj v proizvodnji hladilnikov, ki niso vsebovali freonov CFC in HCFC. Družba letno dobavi 800.000 hladilnikov in zamrzovalnikov na vse konce sveta.
Zaposluje skoraj dva tisoč usposobljenih zaposlenih. Podjetje ima devet tovarn, ki ustvarjajo izdelke za uporabo. 96% izdelkov podjetja izvozi. Glede na to visoko zmogljivost je Vestfrost prejel dansko kraljevo nagrado. Ta medalja priznava kakovost ter zanesljivost in prijaznost do vseh izdelkov, ki so izdelani pod blagovno znamko Vestfrost.
Podjetje se je prvo odmaknilo od standardne bele barve hladilnikov. Barvo hladilnika so določale želje kupcev. To je bil prvi korak, ki je podjetje potisnil naprej. Hladilniki so našli svojo novo zasnovo. Barvna shema teh hladilnikov ima dvanajst odtenkov. Hladilniki imajo dva kompresorja. Temperatura zamrzovalnika ima opozorilni senzor. Opremljenost hladilnikov s sistemom super zmrzovanja omogoča tudi njihovo postavitev v ospredje. Skupaj s proizvodnjo hladilnikov se podjetje ukvarja tudi s proizvodnjo zamrzovalnikov. Ker pozna svojo najvišjo kakovost, ima proizvajalec petletno garancijsko storitev.

Vestfrost
Vestfrost
Vestfrost
Vestfrost Vestfrost VestfrostHome | Articles

December 8, 2022 00:58:08 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting