Vestfrost

Unul dintre cele mai cunoscute nume de pe piață pentru producția de frigidere este compania Vestfrost. Această companie daneză este relativ tânără. Această companie a apărut pe piața electrocasnicelor în 1963. A fost fondată de Arne Hoywig. Datorită geniului de neegalat al acestui lider, compania a reușit să câștige popularitate după câțiva ani. Garanția unei astfel de popularități a fost cea mai bună calitate a produselor pe care Vestfrost le-a produs. În timpul lucrului, a fost monitorizată și calitatea materiilor prime. Compania se dezvolta constant. Volumele de producție Vestfrost au crescut de la an la an. După șapte ani de existență, compania a început să lucreze în două schimburi. A devenit o divizie a Electrolux în 1973. Procesul de producție a fost crescut datorită faptului că linia de cale ferată a fost adusă la uzină.
În anii optzeci, compania a fost una dintre primele care a folosit tehnologii care reduc efectele nocive asupra mediului extern. Această cifră a fost practic zero. Compania a preluat o poziție de lider în producția de frigidere care nu conțin freoni CFC și HCFC. Compania furnizează anual 800.000 de frigidere și congelatoare în toate părțile lumii.
Angajează aproape două mii de angajați calificați. Compania are nouă fabrici pentru a crea produse pentru utilizare. 96% din produsele companiei sunt exportate. Având în vedere această înaltă performanță, Vestfrost a primit Premiul Regelui Danez. Această medalie recunoaște calitatea, precum și fiabilitatea și respectarea mediului pentru toate produsele fabricate sub marca Vestfrost.
Compania a fost prima care s-a îndepărtat de culoarea albă standard a frigiderelor. Culoarea frigiderului a fost determinată de dorințele clienților. Acesta a fost chiar primul pas care a împins compania înainte. Frigiderele și-au găsit propriul design nou. Schema de culori a acestor frigidere are douăsprezece nuanțe. Frigiderele au două compresoare. Temperatura congelatorului are un senzor de alertă. Dotarea frigiderelor cu un sistem de înghețare permite, de asemenea, să fie puse în prim plan. Împreună cu producția de frigidere, compania se angajează în producerea de congelatoare. Cunoscând cea mai înaltă calitate, producătorul are o garanție de cinci ani.

Vestfrost
Vestfrost
Vestfrost
Vestfrost Vestfrost VestfrostHome | Articles

December 6, 2022 15:46:22 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting