Vestfrost

A hűtőszekrények gyártásának egyik leghíresebb neve a Vestfrost cég. Ez a dán vállalat viszonylag fiatal. Ez a cég 1963-ban jelent meg a háztartási gépek piacán. Arne Hoywig alapította. Ennek a vezetőnek a felülmúlhatatlan zsenialitása miatt a társaság néhány év után népszerűségre tehetett szert. Az ilyen népszerűség garanciája a Vestfrost által előállított termékek legjobb minősége volt. A munka során az alapanyagok minőségét is ellenőrizték. A cég folyamatosan fejlődött. A Vestfrost termelési volumene évről évre nőtt. Hét év fennállása után a vállalat két műszakban kezdett dolgozni. Az Electrolux részlegévé vált 1973-ban. A termelési folyamat megnövekedett annak a ténynek köszönhető, hogy a vasútvonalat behozták az üzembe.
A nyolcvanas években a vállalat az elsők között alkalmazta a külső környezetre gyakorolt ​​káros hatásokat csökkentő technológiákat. Ez az adat gyakorlatilag nulla volt. A vállalat vezető helyet foglalt el olyan hűtőszekrények gyártásában, amelyek nem tartalmaztak CFC és HCFC freont. A vállalat évente 800 000 hűtőt és fagyasztót szállít a világ minden részébe.
Csaknem kétezer képzett alkalmazottat foglalkoztat. A vállalatnak kilenc gyára van a használatra szánt termékek létrehozására. A vállalat termékeinek 96% -a exportra kerül. Erre a nagy teljesítményre való tekintettel a Vestfrost elnyerte a Dán Király-díjat. Ez az érem elismeri a Vestfrost márkanév alatt gyártott termékek minőségét, valamint megbízhatóságát és környezetbarát jellegét.
A cég volt az első, amely eltávolodott a hűtőszekrények szokásos fehér színétől. A hűtőszekrény színét a vásárlók kívánságai határozták meg. Ez volt a legelső lépés, amely előrelendítette a vállalatot. A hűtőszekrények megtalálták saját új kialakításukat. Ezeknek a hűtőszekrényeknek a színe tizenkét árnyalattal rendelkezik. A hűtőszekrényekben két kompresszor található. A fagyasztó hőmérsékletének riasztási érzékelője van. A hűtőszekrények szuperfagyasztó rendszerrel történő felszerelése lehetővé teszi azok előtérbe kerülését is. A társaság a hűtőszekrények gyártásával együtt fagyasztók gyártásával foglalkozik. A legmagasabb minőség ismeretében a gyártó ötéves garanciális szolgáltatással rendelkezik.

Vestfrost
Vestfrost
Vestfrost
Vestfrost Vestfrost VestfrostHome | Articles

December 3, 2022 15:22:02 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting