Vestfrost

Jedno od najpoznatijih imena na tržištu za proizvodnju hladnjaka je tvrtka Vestfrost. Ova je danska tvrtka relativno mlada. Ova se tvrtka pojavila na tržištu kućanskih aparata 1963. godine. Osnovao ga je Arne Hoywig. Zbog nenadmašnog genija ovog vođe, tvrtka je uspjela steći popularnost nakon nekoliko godina. Jamstvo takve popularnosti bila je najbolja kvaliteta robe koju je proizveo Vestfrost. Tijekom rada praćena je i kvaliteta sirovina. Tvrtka se neprestano razvijala. Količine proizvodnje vestfrosta povećavale su se iz godine u godinu. Nakon sedam godina postojanja, tvrtka je počela raditi u dvije smjene. Postao je podjela Electroluxa 1973. godine. Proces proizvodnje povećan je zbog činjenice da je u pogon dovedena željeznička pruga.
Osamdesetih godina tvrtka je bila jedna od prvih koja je koristila tehnologije koje smanjuju štetne učinke na vanjski okoliš. Ta je brojka praktički bila nula. Tvrtka je zauzela vodeću poziciju u proizvodnji hladnjaka koji nisu sadržavali CFC i HCFC freone. Tvrtka godišnje opskrbi 800.000 hladnjaka i zamrzivača u sve dijelove svijeta.
Zapošljava gotovo dvije tisuće kvalificiranih zaposlenika. Tvrtka ima devet tvornica za stvaranje proizvoda za uporabu. 96% proizvoda tvrtke izvozi. S obzirom na ove visoke performanse, tvrtki Vestfrost dodijeljena je danska kraljeva nagrada. Ova medalja prepoznaje kvalitetu, kao i pouzdanost i ekološku prihvatljivost svih proizvoda koji se proizvode pod markom Vestfrost.
Tvrtka se prva odmaknula od standardne bijele boje hladnjaka. Boja hladnjaka određena je željama kupaca. Ovo je bio prvi korak koji je gurnuo tvrtku naprijed. Hladnjaci su pronašli svoj vlastiti novi dizajn. Shema boja ovih hladnjaka ima dvanaest nijansi. Hladnjaci imaju dva kompresora. Temperatura zamrzivača ima senzor upozorenja. Opremanje hladnjaka sustavom super smrzavanja omogućuje im i stavljanje u prvi plan. Uz proizvodnju hladnjaka, tvrtka se bavi i proizvodnjom zamrzivača. Poznavajući njegovu najvišu kvalitetu, proizvođač ima pet godina jamstvenog servisa.

Vestfrost
Vestfrost
Vestfrost
Vestfrost Vestfrost VestfrostHome | Articles

December 2, 2022 02:01:59 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting