Vestfrost

Jedno od najpoznatijih imena na tržištu hladnjača je Vestfrost. Ova kompanija iz Danske relativno je mlada. Ova kompanija pojavila se na tržištu kućanskih aparata 1963. godine. Osnovao ga je Arne Hoyvig. Zbog neprevaziđenog genija ovog vođe, kompanija je nakon nekoliko godina uspjela steći popularnost. Garancija takve popularnosti bila je najbolja kvaliteta proizvoda koje je Vestfrost proizvodio. Tokom rada praćen je i kvalitet sirovina. Kompanija se neprestano razvija. Količine proizvodnje prsluka iz godine u godinu su se povećavale. Nakon sedam godina postojanja, kompanija je započela s radom u dvije smjene. Kao podjela Electroluxa postao je 1973. Proces proizvodnje je povećan zbog činjenice da je željeznica dovedena u postrojenje.

Osamdesetih godina je jedna od prvih koja je primenila tehnologije koje smanjuju štetne uticaje na životnu sredinu. Ovaj pokazatelj bio je gotovo nula. U proizvodnji hladnjaka koji nisu sadržavali CFC i HCFC freone, kompanija je zauzela vodeću poziciju. Svake godine ova kompanija isporučuje 800 000 jedinica u sve dijelove svijeta.

U njemu radi gotovo dvije tisuće kvalificiranih radnika. Kompanija ima devet tvornica za izradu proizvoda za upotrebu. 96% proizvoda koje proizvodi kompanija izvozi. S obzirom na tu visoku stopu, Vestfrost je dobio nagradu danskog kralja. Ovom medaljom prepoznaju se kvalitet, kao i pouzdanost i ekološka čistoća svih proizvoda koji se proizvode pod robnom markom Vestfrost.

Kompanija je bila prva koja se odmakla od standardne bijele boje hladnjaka. Boja frižidera određena je željama kupaca. To je bio prvi korak koji je gurnuo kompaniju naprijed. Hladnjaci su pronašli svoj novi dizajn. Shema boja ovih frižidera ima dvanaest nijansi. Hladnjaci imaju dva kompresora. Temperatura u zamrzivaču ima senzor upozorenja. Opremanje hladnjaka sa sustavom za super zamrzavanje omogućuje vam i da ih gurnete u prvi plan. Pored proizvodnje hladnjaka, kompanija proizvodi i zamrzivače. Znajući za njegov najviši kvalitet, proizvođač ima pet godina jamstvenog servisa.

Vestfrost
Vestfrost
Vestfrost
Vestfrost Vestfrost VestfrostHome | Articles

December 5, 2022 03:42:29 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting