Vestfrost

Едно от най-известните имена на пазара за производство на хладилници е компанията Vestfrost. Тази датска компания е сравнително млада. Тази компания се появи на пазара на домакински уреди през 1963 година. Основан е от Арне Хойвиг. Поради ненадминатия гений на този лидер, компанията успя да спечели популярност след няколко години. Гаранцията за такава популярност беше най-доброто качество на стоките, които Vestfrost произвежда. По време на работата се наблюдаваше и качеството на суровините. Компанията непрекъснато се развиваше. Обемите на производство на Vestfrost се увеличават от година на година. След седем години съществуване, компанията започва да работи на две смени. През 1973 г. става подразделение на Electrolux. Производственият процес беше увеличен поради факта, че железопътната линия беше доведена до завода.
През осемдесетте години компанията е една от първите, които използват технологии, които намаляват вредното въздействие върху външната среда. Тази цифра на практика беше нула. Компанията зае водеща позиция в производството на хладилници, които не съдържаха фреони CFC и HCFC. Компанията ежегодно доставя 800 000 хладилници и фризери за всички части на света.
В него работят почти две хиляди квалифицирани служители. Компанията има девет фабрики за създаване на продукти за употреба. 96% от продуктите на компанията се изнасят. С оглед на това високо представяне, Vestfrost получи наградата на датския крал. Този медал признава качеството, както и надеждността и екологичността на всички продукти, произведени под марката Vestfrost.
Компанията беше първата, която се отдалечи от стандартния бял цвят на хладилниците. Цветът на хладилника се определя от желанията на клиентите. Това беше първата стъпка, която тласна компанията напред. Хладилниците са намерили свой собствен нов дизайн. Цветовата схема на тези хладилници има дванадесет нюанса. Хладилниците имат два компресора. Температурата на фризера има сензор за предупреждение. Оборудването на хладилниците със система за супер замразяване също позволява да бъдат поставени на преден план. Наред с производството на хладилници, компанията се занимава и с производството на фризери. Познавайки най-високото му качество, производителят има петгодишно гаранционно обслужване.

Vestfrost
Vestfrost
Vestfrost
Vestfrost Vestfrost VestfrostHome | Articles

November 28, 2022 16:04:21 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting