Vendosja e automjetit tuaj në rregull, ose si të zgjidhni pastruesin e duhur të vakumit të makinës

Makinat që vozisim çdo ditë ndonjëherë kanë nevojë për pastrim me cilësi të lartë edhe më shumë sesa shtëpitë në të cilat jetojmë. Kjo është e kuptueshme: sasia e pluhurit dhe papastërtisë në rrugë është e madhe, dhe jo të gjitha makinat kanë filtra normalë të kabinës. Pas disa muajve të një udhëtimi të tillë, pothuajse disa centimetra pluhur grumbullohen në pult dhe është e pamundur të ulesh në sedilje pa shkaktuar një lloj shpërthimi në formën e reve të vogla të pluhurit. Sigurisht, ju mund të shkoni në lavazh dhe të paguani për vendosjen e makinës në rregull, por ju nuk dëshironi gjithmonë të shpenzoni para për këtë, dhe larjet e makinave në vendin tonë nuk ndodhen në çdo cep. Wshtë më e mençur të kesh një fshesë me korrent makine në makinën tënde, me ndihmën e së cilës " kali juaj i hekurt " besnik mund të rregullohet gjithmonë dhe kudo.
Përparësia më e madhe e këtyre pajisjeve është madhësia e tyre e vogël. Kompaktësia e pastruesve të makinës ju lejon të hiqni qoshet më të paarritshme të automjetit nga papastërtitë dhe mbeturinat. Pajisjet e tilla mund të ndahen në dy kategori kryesore: pastruesit e vakumit të mundësuar nga rrjeti i bordit të automjetit, " nga çakmaku i cigareve " dhe ato që mundësohen nga bateria e tyre e rimbushshme.
Pastruesit e vakumit të makinës " nga ndezësi i cigares "
Ata janë në gjendje të përballen me pastrimin e përgjithshëm të të gjithë automjetit. Fuqia e tyre mjaft e mirë (deri në 180 vat) dhe gjatësia e kordonit, e cila arrin 3 metra, i lejon ata të zgjidhin me sukses këtë problem. Këto parametra do të eleminojnë problemet e mbeturinave në bagazhin ose thërrimet dhe flokët e kafshëve shtëpiake në të gjitha vendet e makinës. Disavantazhi i pajisjeve të tilla është pesha e tyre relativisht e madhe dhe dimensionet e përgjithshme. Dhe problemi i shkarkimit të baterisë zgjidhet duke ndezur motorin dhe duke furnizuar pajisjen nga gjeneratori. Por, kjo harxhon karburant.
Pastruesit vakum pa tel të makinave
Ata janë më kompakt, por në të njëjtën kohë më pak të fuqishëm se pajisjet në kategorinë e mëparshme. Pastruesit vakum pa tel të makinave mund të përballen me pastrimin e gjërave të tilla të pakëndshme si hiri, thërrimet, lëvozhgat e farës.
Një ngarkesë baterie e pajisjeve të tilla është e mjaftueshme, si rregull, për 15 minuta pastrim, e cila është një periudhë mjaft e pranueshme kohore për vendosjen e gjërave në rregull në kabinën. Disa modele të fshesave me korrent të kësaj kategorie mund të funksionojnë nga furnizimi me energji i automjetit në bord përmes një adaptori ose të kenë bateri rezervë.
Përparësitë e pastruesve të vakumit të makinave me bateri përfshijnë, së pari, mungesën e një kordoni që ngatërrohet nën këmbët tuaja, dhe, së dyti, prania e një baterie, e cila e bën këtë pajisje jo të paqëndrueshme nga burimet e jashtme të energjisë. Disavantazhi i pajisjeve të tilla është e qartë: çdo pastrimi duhet të shoqërohet me vendosjen e atë për rimbushje, por që ajo kërkon 220 volt, është e pamundur në " fushë " kushte.
Mbledhësit e pluhurit
Kontejnerët dhe çantat përdoren si mbledhës pluhuri në pastruesit e makinave. E para prej tyre janë më të preferueshme për shkak të lehtësisë së përdorimit. Në mënyrë tipike, vëllimi i kontejnerëve varion nga 200 në 700 metra kub. shih Në rastin kur përdoren kontejnerë transparentë, pronari i makinës, i cili është duke pastruar automjetin e tij, mund të kontrollojë mbushjen e tyre.
Përveç pranisë së mbledhësve të pluhurit, dizenjimi i disa pastruesve të makinës ju lejon gjithashtu të grumbulloni lëng të derdhur (për shembull, modeli Heyner Cyclonic Power 240,000). Një grila e vendosur në shtegun e rrjedhës së ajrit do të parandalojë hyrjen e ujit në ndarjen motorike të fshesës me korrent.
Grykëza
Si çdo fshesë me korrent, versioni i makinës i një pajisjeje të tillë është i pajisur me bashkëngjitje të ndryshme. Shumica e modeleve janë të pajisura me hundë të çarë, një gete fleksibël me një furçë, një furçë të rrumbullakët me një furçë, një furçë elektrike turbo. " Municion " të pastruesit vakum mbështetëse pastrim lagësht gjithashtu përfshin një hundë për mbledhjen e lëngjeve derdhur dhe mbeturinat lagësht. Kur zgjidhni një pajisje të tillë, mos harroni se prania e një mbulese do t'ju lejojë të mos e dëmtoni atë dhe të mbani rendin në brendësi të makinës.

Vendosja e automjetit tuaj në rregull, ose si të zgjidhni pastruesin e duhur të vakumit të makinës
Vendosja e automjetit tuaj në rregull, ose si të zgjidhni pastruesin e duhur të vakumit të makinës
Vendosja e automjetit tuaj në rregull, ose si të zgjidhni pastruesin e duhur të vakumit të makinës
Vendosja e automjetit tuaj në rregull, ose si të zgjidhni pastruesin e duhur të vakumit të makinës Vendosja e automjetit tuaj në rregull, ose si të zgjidhni pastruesin e duhur të vakumit të makinës Vendosja e automjetit tuaj në rregull, ose si të zgjidhni pastruesin e duhur të vakumit të makinësHome | Articles

December 5, 2022 21:08:08 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting