Večoddelčni hladilniki imajo številne prednosti za shranjevanje hrane

Vsak dan se med potrošniki priljubljenost modelov hladilnikov s številnimi komorami povečuje. Večkomorni hladilniki združujejo funkcije, ki ustrezajo glavnim željam potrošnikov te tehnologije - prostornost in udobje. Drugo ime večdelnih hladilnikov je Side by Side, kar pomeni " drug ob drugem ". To ime so dobili zaradi dveh vrat, ki se zrcalijo nasproti drugega.
Večoddelčni hladilniki imajo naslednje glavne značilnosti:
1. Možnost hitrega zamrzovanja hrane brez zmrzali - super zamrzovanje.
2. Sistem NoFrost. To je hladilni sistem, ki pri hladilniku z več predelki ne zahteva rednega odtajanja.
3. Prisotnost območja svežine. Temperatura v tem območju prispeva k dolgoročnemu ohranjanju svežine izdelkov in preprečuje širjenje njihovega vonja iz določenih izdelkov v ostale hladilne pasove.
4. Zvočni signal odprtih vrat. Postreže se, če so vrata v večprostornem hladilniku odprta več kot 30 sekund ali če niso pravilno zaprta.
Večstranski hladilnik Side by Side lahko kupite z dodatnimi dodatki: mini bar, vinska komora, ledomat. Zasnova hladilnikov z več predelki je zelo raznolika in vam omogoča, da izberete pravi model za skoraj vsako kuhinjsko notranjost. Večoddelčni hladilniki imajo različne barve: standardno belo, sivo, črno, rjavo, bež in druge.
Zamrzovalnik z zamrzovalnikom Side by Side je opremljen s steklenimi ali plastičnimi policami. Običajno imajo standardni modeli 3 police, ki se nahajajo v zgornjem delu hladilnika, v spodnjem delu pa sta nameščeni 2 plastični posodi. Vrata hladilnika Side by Side imajo stranske police, predelke za olje in pladnje za jajca.
Modeli večkomornih hladilnikov imajo funkcijo hitrega zamrzovanja, ki vam omogoča, da v izdelkih ohranite vitamine in uporabne mikroelemente. Tudi večoddelčni hladilniki imajo velike zamrzovalnike.
Če želite svoj hladilnik narediti zares unikatnega, se lahko preizkusite kot oblikovalec. Lahko kupite samolepilne etikete ali nalepke in jih položite na vrata hladilnika. Lahko so slike rož ali abstraktna kompozicija - karkoli želite.

Večoddelčni hladilniki imajo številne prednosti za shranjevanje hrane
Večoddelčni hladilniki imajo številne prednosti za shranjevanje hrane
Večoddelčni hladilniki imajo številne prednosti za shranjevanje hrane
Večoddelčni hladilniki imajo številne prednosti za shranjevanje hrane Večoddelčni hladilniki imajo številne prednosti za shranjevanje hrane Večoddelčni hladilniki imajo številne prednosti za shranjevanje hraneHome | Articles

November 28, 2022 02:43:22 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting