V hladilniku

Shranjevanje hrane v zamrzovalniku mora spremljati uporaba posod, opremljenih z zračnimi kanali. To bo omogočilo brezplačen dostop do zraka in kakovostno shranjevanje zamrznjenih izdelkov. Za lažje shranjevanje masla in sira v hladilniku je opremljen s posebnim predelkom ali posodo. Nekateri modeli hladilnikov so opremljeni z oljnim pokrovom. Lahko jih namestite na katero koli mesto, primerno za te namene.
Prvi hladilniki so omogočali shranjevanje jajc. Za to je bila ustvarjena posebna polica z vdolbinami za jajca. Največ jajc, v katere bi lahko prišlo, je bilo 18. Če v hladilniku ni bilo jajc, potem ta polica ni delovala. Za zagotovitev, da v hladilniku ni neizkoriščenega prostora, so oblikovalci zagotovili odstranljive police. Število jajčec v njih bi lahko doseglo tudi 18 kosov.
Na stranskih vratih hladilnika so police, ki shranjujejo jogurte, skuto in druge manjše izdelke v hladilniku. Na tem mestu je najbolje shraniti vsakdanje izdelke. Število žepov na vratih je lahko odvisno samo od uporabnikovih potreb. V primeru, da vrata hladilnika niso močno obremenjena, bodo lahko delovala veliko dlje od predvidenega delovnega časa. Vrata se bodo upognila zaradi stalne preobremenitve. Tesnost bo prekinjena.
Če želite zamrzniti majhne predmete, lahko uporabite vgradne pladnje. Uporaba pladnja s hladnim akumulatorjem vam bo omogočila, da živila zamrznete veliko hitreje. Najpogosteje so ti pladnji nameščeni na vrhu zamrzovalnika. Hladilnik je izdelan v obliki briketa, vrečke, pokrova posode, okrasnega pladnja. Imajo visoko toplotno zmogljivost, kar jim omogoča, da se ohladijo.

V hladilniku
V hladilniku
V hladilniku
V hladilniku V hladilniku V hladilnikuHome | Articles

December 8, 2022 02:44:00 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting