V čem se ameriški hladilniki razlikujejo od evropskih modelov

Ameriški hladilniki so hladilniki, v katerih so običajne komore (hladilnik in zamrzovalnik) nameščene ena ob drugi, v tem primeru so ti hladilniki bolj splošni, imajo dve vrati desno in levo drug od drugega. Ameriški hladilniki so opremljeni tudi s sistemom NoFrost (ta sistem preprečuje nabiranje ledu na stenah običajnega hladilnika, nabiranje zmrzali na hrani in izključuje možnost medsebojnega zamrzovanja hrane). In po želji je v te hladilnike mogoče vgraditi mini bar, kar je priročno, ker je opremljeno s posebnimi tečajnimi vrati, za odvzem pijač ali hrane pa hladilnika sploh ni treba odpreti. Za boljšo osvetlitev prostora v notranjosti je mogoče vgraditi tudi dodatne svetilke.
Prednosti te vrste hladilnika so enostavnost uporabe, eleganten dizajn, varčevanje z energijo, ni potrebe po odmrzovanju, pa tudi različne dodatne funkcije. Številni modeli hladilnikov so izdelani iz nerjavečega jekla, kar omogoča ohranitev njegovega » tržnega « videza veliko dlje kot običajno. Ameriški hladilnik je zelo prostoren, njegova najmanjša prostornina je 400 litrov. Izjemna lastnost tega hladilnika je sposobnost uravnavanja temperature hlajenja v eni od komor, in če model hladilnika zavzame ločeno mesto v vratih za hlajenje pijač, lahko tam nastavite temperaturo, nižjo kot v hladilniku.
Nekateri ameriški hladilniki imajo ledeno kocko ali sistem ledenih kock za hlajenje pijač. Pomembno je, da vam hladilnik, ko so vrata odprta ali niso tesno zaprta, signalizira, da jih zaprete, kar je zelo priročna funkcija, ki preprečuje vstop toplega zraka v hladilnik in njegovo ogrevanje. Nekateri modeli so opremljeni s funkcijo prilagajanja višine polic, tako da je v hladilnik mogoče namestiti različne ustekleničene pijače ali splošne posode za hrano.

V čem se ameriški hladilniki razlikujejo od evropskih modelov
V čem se ameriški hladilniki razlikujejo od evropskih modelov
V čem se ameriški hladilniki razlikujejo od evropskih modelov
V čem se ameriški hladilniki razlikujejo od evropskih modelov V čem se ameriški hladilniki razlikujejo od evropskih modelov V čem se ameriški hladilniki razlikujejo od evropskih modelovHome | Articles

December 3, 2022 13:53:58 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting