Vëllimi i frigoriferit

Kur zgjidhni një frigorifer, duhet të mbahet mend se dimensionet e tij duhet të jenë të lidhura në mënyrë të pazgjidhshme me vëllimin. Secila prej këtyre metrikave është me të vërtetë e rëndësishme kur zgjidhni një frigorifer. Këta dy tregues duhet të merren parasysh në të njëjtën kohë. Në rast se nuk ka shumë hapësirë ​​në hapësirën e synuar, atëherë zgjedhja do të ndikojë në një frigorifer të vogël. Por kjo është e mbushur me faktin se të gjitha produktet që dëshironi të futeni në të thjesht nuk do të përshtaten. Nëse dëshironi të blini një frigorifer të madh, atëherë thjesht nuk keni hapësirë ​​të mjaftueshme në kuzhinë për vendndodhjen e tij. Kjo është arsyeja pse vëllimi dhe dimensionet duhet të merren parasysh në të njëjtën kohë kur zgjedhni një frigorifer. Më shpesh, kur zgjedhni një frigorifer, zgjedhja bëhet në raportin e vëllimit të frigoriferit dhe vëllimit të vetë frigoriferit. Vetëm dëshirat tuaja duhet të drejtohen këtu. Nëse blini vazhdimisht produkte për ruajtje në frigorifer, atëherë duhet të zgjidhni dhomën e duhur dhe ta zgjidhni. Por, siç tregojnë statistikat, vitet e fundit, një numër në rritje i konsumatorëve që preferojnë akumulimin e produkteve të ngrira po blejnë ngrirje veçmas nga frigoriferi.
Të njëjtët tregues vlejnë për zgjedhjen e frigoriferit. Nëse e keni zakon të blini sasi të mëdha ushqimi për ruajtje, atëherë duhet të merrni parasysh opsionin që ofron një vëllim të madh frigorifer. Por nëse keni bërë një zgjedhje në favor të një frigorifer, dhe, mjerisht, nuk korrespondon me vëllimet me të cilat jeni mësuar, atëherë, për fat të keq, nuk do të jetë e mundur të zgjeroni frigoriferin. Kur shikoni përshkrimin e modeleve, mjaft shpesh hasen tregues të tillë si " vëllimi i përgjithshëm i frigoriferit " dhe " vëllimi i dobishëm ". Vëllimi i përgjithshëm i frigoriferit përfshin hapësirën që përjashton praninë e rafteve.
Sa i përket vëllimit të dobishëm, ai është gjithmonë më pak i zakonshëm për shkak të faktit se ka rafte për vendosjen e produkteve. Prandaj, kur zgjidhni një frigorifer, është e nevojshme të mbështeteni vetëm në vëllimin e përdorshëm. Nëse nuk është treguar nga prodhuesi, atëherë, për ta gjetur, është e nevojshme të hiqni 15% të vëllimit të përgjithshëm. Së bashku me raportin, nuk duhet të harrojmë për vendndodhjen e frigoriferit dhe frigoriferit. Vendndodhja më e përshtatshme është kur ngrirësi është i vendosur në pjesën e poshtme. Kjo për faktin se frigoriferi në jetën e përditshme përdoret shumë më rrallë se frigoriferi, dhe është vazhdimisht përpara. Nuk ka nevojë të përkulem.

Vëllimi i frigoriferit
Vëllimi i frigoriferit
Vëllimi i frigoriferit
Vëllimi i frigoriferit Vëllimi i frigoriferit Vëllimi i frigoriferitHome | Articles

December 3, 2022 14:59:00 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting