Vásárolja meg a legújabb generációs Philips Philips TV-ket

Miért néz ki ugyanaz a film ennyire másként a színházban és a tévéképernyőn? Kiderült, hogy az egész a tévéképernyő képarányában van, ez az arány 4: 3, és a filmeket a képernyőn 16: 9 aránnyal jelenítik meg, éppen ezért, amikor szélesvásznú filmeket mutatnak be a tévében alatt és alatt fekete sáv marad. A nagyképernyős TV-k létrehozásának első kísérletei a katódsugárcső tökéletlensége miatt kudarcot vallottak, és csak a LED-technológiák fejlődésével valósult meg a filmrajongók álma.
Sok vállalat kísérletezni kezdett ezen a területen. Az olcsó led mátrixok megjelenése lehetővé tette a széles képernyők létrehozását, de most a televíziós jel formátuma nem illett be, és az oldalán fekete csíkok jelentek meg. A Philips LED TV-k igazi áttöréssé váltak ezen a területen. A Philips mérnökei állandó magasságú képformátum használatát javasolták, és most mind a filmek, mind a tévéműsorok nézésekor a csíkok eltűntek a képernyőkről.
Bármely tartalom megtekintésekor a Philips vezetett tévéképernyőn nem érezhet hibátlanságot, a kép arányosan világos és kontrasztos. TV-nézés közben a kép nem nyúlik meg, filmnézéskor pedig nem függőlegesen. Minden rendkívül természetesnek tűnik, a kép tiszta és részletes.
A cég tervezői még messzebbre léptek, és most megtestesítették a mozikban használt modern 21: 9 formátumot fémben és műanyagban. Ez a Philips által vezetett tévék második generációja, és eddig egyetlen vállalat sem adott ki hasonlót a piacon. Az összes legforradalmasabb fejlesztést alkalmazták a mérnöki munka ezen csodájának létrehozására. Például a képernyő LED-es háttérvilágítása, változik a megjelenített képtől és a helyiség fényviszonyaitól függően, valamint a számítógéphez közeli frekvenciájú processzor használata lehetővé teszi a volumetrikus képek megtekintését, miközben megőrzi azok minőségét.
A Philips LED TV-k ötvözik a tervezés szigorúságát és a bennük alkalmazott technikai megoldások újszerűségét, és örömet okozhatnak az igazi filmkedvelőknek.

Vásárolja meg a legújabb generációs Philips Philips TV-ket
Vásárolja meg a legújabb generációs Philips Philips TV-ket
Vásárolja meg a legújabb generációs Philips Philips TV-ket
Vásárolja meg a legújabb generációs Philips Philips TV-ket Vásárolja meg a legújabb generációs Philips Philips TV-ket Vásárolja meg a legújabb generációs Philips Philips TV-ketHome | Articles

December 3, 2022 17:18:34 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting