Uz bok i udobnost

Hladnjaci sa strane mogu uključivati ​​više funkcija. To mogu biti, na primjer, led i hladna voda, kamera sa nultom svježinom, sistem No Frost, ugrađeni minibar i zatvori vrata. Ovo nije cijeli popis koji može biti uključen u hladnjake tipa Side-by-Side. Svaki proizvođač ima svoje metode, koje uključuju i kako bi privukle što više potrošača za ovu vrstu hladnjaka. Na primjer, AMANA se istaknula u tome što ima hladnjaču za lijekove u ovim hladnjacima. U ovom se slučaju kamera može zaključati. Hladnjak MAYTAG opremljen je liftom. Zakretanjem integrirane ručke može se podesiti visina police. U ovom se slučaju radnje izvode samo jednom rukom.

Sve košare, police, kao i bočne stranice imaju samo visokokvalitetne performanse. Uostalom, takav hladnjak je dizajniran za velika opterećenja. Također je svaka polica opremljena sa strane tako da nikakva tečnost ne bi mogla preliti preko ruba. Sve police mogu se prilagoditi željenoj visini. Neki su modeli hladnjaka sa strane opremljeni visećim košarama. To su BOSCH, GENERAL ELECTRIC i mnogi drugi. LG hladnjak ima policu ovalnog oblika. Mogu se postaviti u vodoravni položaj boce vina ili šampanjca. Electrolux modeli imaju dizajnerske police koje su ukrašene drvetom.

Ako obratite pažnju na najneobičnija dizajnerska rješenja, onda hladnjak Maytag ZigZag zaslužuje pažnju. Zapremina mu je 730 litara . Evo nekoliko vrlo povoljnih kontejnera. Police se mogu napraviti i u staklu i u žici. Štaviše, oni su nužno regulisani. Košare koje se nalaze na vratima mogu se nagnuti. Postoje i držači za flaše. Hladnjak i zamrzivač hladnjaka imaju cik-cak razdvajanje.

Sa svim tim originalnim rješenjima ovaj je model najzanimljiviji i najprostraniji od svih dosad dostupnih. Zamrzivač je opremljen košaricama u koje možete pohraniti prilično velike proizvode. Postoji polica za pizzu. Polica dizala može podesiti njegovu visinu u odjeljku hladnjaka. U hladnjačama možete samostalno podesiti potrebnu razinu vlage. Svaki hladnjak ima funkciju "odmora". Ovo je minimalni način rada koji će se isključiti kada se vrata otvore.

Uz bok i udobnost
Uz bok i udobnost
Uz bok i udobnost
Uz bok i udobnost Uz bok i udobnost Uz bok i udobnostHome | Articles

November 28, 2022 16:24:54 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting