Uski hladnjaci poznatih proizvođača za male prostorije

Danas su mnogi navikli na standardnu ​​vrstu frižidera, pa ne žele ništa mijenjati u izgledu i dimenzijama uobičajenog pribora prosječne kuhinje svake domaćice. No, moderna tehnologija ne stoji na mjestu, a uobičajene hladnjake zamjenjuju razni novi modeli. Na primjer, modeli hladnjaka kao što su uski sada dobijaju na popularnosti. Šta je uzak frižider? Po izgledu on se praktično ne razlikuje od konvencionalnog dvokomornog hladnjaka, ali njegova je karakteristika manja veličina. Po definiciji, uski hladnjak je hladnjak čija širina varira između 48 i 55 cm .

Uski hladnjaci su takođe dva prostora, zamrzivači se mogu postaviti i iznad i ispod, ovisno o modelu i mašti proizvođača. Volumen takvog hladnjaka je od 100 do 250 litara , visina može biti potpuno drugačija, glavno je da se estetski uklapa u kuhinjski prostor. Ovi hladnjaci troše manje električne energije, ergonomski su i jednostavni za upotrebu, a što je najvažnije, zauzimaju manje prostora.

Kao i standardni hladnjak, uski pretpostavlja funkciju super smrzavanja, neki modeli su opremljeni dodatnim blagoslovom iznutra, kao i prisutnošću sistema upozorenja na koji ste možda zaboravili zatvoriti vrata. U hladnjaku su potrebne razne police za odlaganje hrane, kao i posebne posude za odlaganje svježeg povrća i voća. Na vratima možete pohraniti razna pića, umake i jaja, što je vrlo povoljno.

Uzak frižider napaja se električnom energijom, pa kad ga isključite iz napajanja 10 do 16 sati, sugerira autonomni rad. Hladnjaci su izrađeni u standardnoj bijeloj boji, ali ovisno o proizvođaču možete odabrati drugu boju, kao i drugi materijal, poput nehrđajućeg čelika.

Uski hladnjaci danas se sve češće pojavljuju u skupim dizajnerskim kuhinjama, u amaterskim kuhinjama za eksperimentiranje, kao i u kuhinjama običnih domaćica.

Uski hladnjaci poznatih proizvođača za male prostorije
Uski hladnjaci poznatih proizvođača za male prostorije
Uski hladnjaci poznatih proizvođača za male prostorije
Uski hladnjaci poznatih proizvođača za male prostorije Uski hladnjaci poznatih proizvođača za male prostorije Uski hladnjaci poznatih proizvođača za male prostorije



Home | Articles

December 3, 2022 07:52:00 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting