Uski hladnjaci poznatih proizvođača za male prostore

Danas su mnogi ljudi navikli na standardni izgled hladnjaka i ne žele ništa mijenjati u izgledu i dimenzijama uobičajenog pribora prosječne kuhinje svake domaćice. Ali, moderne tehnologije ne miruju, a novi razni modeli zamjenjuju uobičajene hladnjake. Na primjer, sada takvi modeli hladnjaka kao uski stječu popularnost. Što je uski hladnjak? Izgledom se praktički ne razlikuje od uobičajenog hladnjaka s dva odjeljka, ali njegova je značajka manja veličina. Po definiciji, uski hladnjak je hladnjak čija širina varira između 48 i 55 cm.
Uski hladnjaci također su dvokomorni, zamrzivači se mogu postaviti i iznad i ispod, ovisno o modelu i mašti proizvođača. Volumen takvog hladnjaka je od 100 do 250 litara, visina može biti potpuno različita, glavna stvar je da se estetski uklapa u kuhinjski prostor. Ovi hladnjaci troše manje električne energije, ergonomski su i prikladni za upotrebu, a što je najvažnije, zauzimaju manje prostora.
Poput standardnog hladnjaka, i uski nudi funkciju super smrzavanja, neki su modeli opremljeni dodatnim osvjetljenjem iznutra, kao i prisutnošću sustava upozorenja da ste možda zaboravili zatvoriti vrata. Hladnjak pretpostavlja prisustvo različitih polica za odlaganje hrane, kao i posebnih spremnika za odlaganje svježeg povrća i voća. Vrata se mogu koristiti za čuvanje raznih pića, umaka i jaja, što je vrlo povoljno.
Uski hladnjak napaja se električnom energijom, a kada je odspojen od napajanja, tijekom 10 do 16 sati, pretpostavlja autonomni rad. Hladnjaci se izrađuju u standardnoj bijeloj boji, ali ovisno o proizvođaču možete odabrati i drugu boju, kao i druge materijale, poput nehrđajućeg čelika.
Danas se uski hladnjaci sve češće pojavljuju u skupim dizajnerskim kuhinjama, u kuhinjama onih koji vole eksperimentirati, kao i u kuhinjama običnih domaćica.

Uski hladnjaci poznatih proizvođača za male prostore
Uski hladnjaci poznatih proizvođača za male prostore
Uski hladnjaci poznatih proizvođača za male prostore
Uski hladnjaci poznatih proizvođača za male prostore Uski hladnjaci poznatih proizvođača za male prostore Uski hladnjaci poznatih proizvođača za male prostoreHome | Articles

December 5, 2022 19:32:59 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting