Uska perilica rublja za malu kupaonicu

U Rusiji se povećala potražnja za perilicama ruba; one su već prestale biti luksuzni predmet. No, potražnja se dovoljno povećala za strojeve uskog tipa. To je zbog male veličine kupaonica i kuhinja. Uostalom, nemaju svi priliku imati prostranu kupaonicu za smještaj automobila velike veličine i odvoda za tuširanje.
Uzimajući u obzir još jedan čimbenik da su Boscheve perilice rublja tražene uglavnom u Rusiji, tvrtka ih je odlučila proizvoditi ovdje. Tako se štedi vrijeme za isporuku gotovih proizvoda izravno potrošaču, a također postaje moguće značajno smanjiti njihov trošak zbog iste isporuke, kao i carinskih troškova.
Zbog toga Boscheve uske perilice rublja sada mogu brže odgovoriti na tržišnu potražnju u Rusiji. Napokon, prošla je godina dana od otvaranja posebne linije za njihovu proizvodnju u blizini Sankt Peterburga.
Od prošlosti je planirana posebna proizvodnja Boschevih perilica uskog tipa "Classixx 5": WLF 20171 CE, WLF 20271 CE i WLF 24271 CE. Proizvođač ih je maksimalno približio zahtjevima Rusa. To diktira velika želja za osvajanjem ove niše na tržištu perilica rublja, kao i mogućnost pružanja takvih modela po optimalnoj cijeni koja može zadovoljiti našeg potrošača.
Ovi modeli imaju određene parametre koji bi se Rusima trebali svidjeti. Na primjer, program " Super Fast 30 " pomoći će svakoj domaćici da se opere u roku od pola sata, kako bi mogla dalje koristiti usku Boschevu perilicu rublja. Ovo je vrlo relevantna funkcija ako nije moguće prati svaki dan, jer mnoge si domaćice još uvijek mogu priuštiti da organiziraju veliko pranje samo jednom tjedno. Prije je ova značajka bila dostupna samo u skupim modelima.
Uz to, često, ali kratko pranje štedi na električnoj energiji i prašku za pranje, omogućujući da rublje uvijek bude savršeno čisto. Novi modeli imaju i veće opterećenje, povećano je s 3 na 5 kg. Ovo također štedi vrijeme za pranje. Omogućuje vam i pranje većih predmeta u uskoj Boschevoj perilici rublja.
Brzina centrifuge u uskim Boschovim perilicama povećana je na 1000-1200 o / min. Gotovo svi modeli imaju zaslon, a Bosch elektronika učinit će pranje brzim i ugodnim, jer je strojevima lako upravljati. Postoje funkcije poput " dodatnog ispiranja ", timera itd.

Uska perilica rublja za malu kupaonicu
Uska perilica rublja za malu kupaonicu
Uska perilica rublja za malu kupaonicu
Uska perilica rublja za malu kupaonicu Uska perilica rublja za malu kupaonicu Uska perilica rublja za malu kupaonicuHome | Articles

December 8, 2022 00:18:32 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting