Uska mašina za pranje veša za malo kupatilo

U Rusiji je povećana potražnja za perilicama rublja, one su već prestale biti luksuzni predmet. Ali potražnja je dovoljno povećana za strojevima uskog tipa. To je zbog male veličine kupaonice i kuhinje. Uostalom, nemaju svi priliku da imaju prostrano kupatilo kako bi tamo stavili veliku mašinu i odvodne ljestve za tuširanje.

S obzirom na još jedan faktor da su Boscheve perilice za rublje uske, one su potražnje uglavnom u Rusiji, kompanija je odlučila da ih ovdje proizvede. Tako se štedi vrijeme na isporuci gotovih proizvoda direktno potrošaču, a moguće je i znatno smanjiti njihov trošak uslijed iste isporuke, kao i carinske troškove.

Zbog toga su uske Bosch perilice rublja sada u stanju brže odgovoriti na potražnju na tržištu u Rusiji. Uostalom, prošlo je već godinu dana otkako je u blizini Sankt Peterburga otvorena posebna linija za njihovu proizvodnju.

Od prošlosti je planirano posebno izdanje Boschevih perilica rublja uskog tipa Classixx 5: WLF 20171 CE, WLF 20271 CE i WLF 24271 CE. Proizvođač ih je približio zahtjevima Rusa što je više moguće. To diktira velika želja za osvajanjem ove niše na tržištu veš mašina, kao i prilika da pružimo modele po najpovoljnijoj ceni koji mogu zadovoljiti našeg potrošača.

Ovi modeli imaju određene parametre koji bi Rusi trebali voljeti. Na primjer, program Superfast 30 pomoći će svakoj domaćici da se opere u roku od pola sata, kako bi bilo moguće daljnje korištenje perilice rublja Bosch. Ovo je vrlo relevantna funkcija ako je nije moguće oprati svaki dan, jer mnoge domaćice još uvijek mogu priuštiti da organiziraju veliko pranje samo jednom tjedno. Ranije je takva prilika bila dostupna samo u skupim modelima.

Osim toga, učestalo, ali kratko pranje štedi električnu energiju i prašak za pranje, omogućujući vam da uvijek rublje održavate u savršenoj čistoći. Novi modeli takođe imaju veliko opterećenje, povećava se sa 3 na 5 kg . Što takođe štedi vrijeme za pranje. A također vam omogućuje pranje većih stvari u uskom tipu Bosch perilice rublja.

Brzina centrifuge u uskim Bosch mašinama za pranje veša povećana je na 1000-1200 o / min. Gotovo svi modeli imaju displej, a Boscheva elektronika učinit će pranje brzim i ugodnijim, jer su strojevi jednostavni za rukovanje. Postoje funkcije poput "dodatnog ispiranja", tajmera itd.

Uska mašina za pranje veša za malo kupatilo
Uska mašina za pranje veša za malo kupatilo
Uska mašina za pranje veša za malo kupatilo
Uska mašina za pranje veša za malo kupatilo Uska mašina za pranje veša za malo kupatilo Uska mašina za pranje veša za malo kupatiloHome | Articles

November 26, 2022 21:28:02 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting