Uscător seria Daewoo DWD-UD121X

Mulți cumpărători de electrocasnice au apartamente mici și de multe ori apare problema locului pentru uscarea hainelor spălate. Această problemă este deosebit de acută atunci când bebelușii apar în familie. Câte tricouri și scutece trebuie spălate și uscate în fiecare zi, fiecare mamă știe. Prin urmare, pentru a accelera procesul de uscare, familiile tinere ar fi fericite să cumpere o mașină de spălat și un uscător.
Dar, din nou, totul se bazează pe problemă - unde să o plasăm? Candelabrele cu halogen pentru casă nu creează astfel de probleme. Lipsa spațiului din cameră afectează numai aparatele de uz casnic de mari dimensiuni.
Seria Daewoo DWD-UD121X combină 2 în 1 - aceasta este o mașină de spălat și un uscător. Este, desigur, mai mare ca dimensiune decât de obicei (63x79x97), dar din punct de vedere al „ inteligenței ” depășește toate așteptările.
Programele de spălare sunt variate: spălare regulată, spălare cu aburi, spălare cu dezinfectare, spălare lenjerie albă, lenjerie foarte murdară, încălțăminte sport. Regulator de temperatură, rezistența aburului, modul de clătire (de la 1 la 5), ​​adăugarea de apă.
Spre deosebire de echipamentele similare, mașina de filat poate produce 1200 rpm. Există mai multe moduri de uscare: uscare delicată, călcare ușoară, uscare puternică sau uscare în timp (de la 1 la 3 ore)
Performanța mașinii este foarte mare. Poate usca 7 kg de rufe și spăla 12 kg. Rentabilitatea la altitudine. Mașina în sine alege cantitatea de apă care trebuie turnată pentru a spăla cantitatea de rufe care a fost încărcată în ea. Funcționează foarte liniștit, iar când ușa băii este închisă, este complet inaudibilă.
Dacă familia are copii, atunci funcția este utilă - încuietoarea parentală. Copilul nu va mai putea schimba programul ales și stabilit de mamă din curiozitatea sa.
Și ultimul lucru. Dimensiunile mari ale mașinii, de exemplu, pot fi utilizate ca o masă de schimbare sau un suport pentru accesorii și accesorii pentru baie.

Uscător seria Daewoo DWD-UD121X
Uscător seria Daewoo DWD-UD121X
Uscător seria Daewoo DWD-UD121X
Uscător seria Daewoo DWD-UD121X Uscător seria Daewoo DWD-UD121X Uscător seria Daewoo DWD-UD121XHome | Articles

December 3, 2022 13:51:21 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting