Uradi sam, prijenosni hladnjak jednostavno!

Dolaskom tople sezone postoji potreba za takvim proizvodom kao što je automobilski hladnjak. Proizvod je neophodan, posebno u uvjetima udaljenosti od civilizacije, tijekom rekreacije na otvorenom, ako imate dugo putovanje automobilom i nikad ne znate da mogu biti različite situacije. Ovu stvar možete kupiti u trgovini, ali je skupa, ali "uradi sam" torba za hladnjak omogućit će vam ne samo da se osjećate majstorom, već i da uštedite novac za druge potrebe.
Izdanje LG Nexusa 4 postalo je događaj na tržištu pametnih telefona. Stvorile su ga dvije svjetski poznate korporacije Google i LG, izazvalo je puno istinskog interesa. Ispostavilo se da se ovaj pametni telefon može natjecati s bilo kojim predstavnikom slične skupine proizvoda.
Načelo rada ove stavke isto je kao i kod termosa. Da biste stvorili auto-hladnjak vlastitim rukama, potrebna vam je obična torba za kupovinu, čije dimenzije mogu biti bilo koje veličine, sve ovisi o vašim potrebama. Također morate kupiti polietilensku pjenu presvučenu folijom (druge varijante naziva su toplinska izolacija, poliizol, izolon), dvostrane i obične škotske trake, škare. Što se tiče izolatora topline - možete ga kupiti u željezariji, bolje je da je folija s obje strane, što je materijal deblji, to će njegova toplinska izolacijska svojstva biti bolja, što znači da će vaši proizvodi dulje ostati hladni.
Faza prva. Izrezati je toplinski izolator tako da odgovara veličini vreće. Trebali biste dobiti kutiju koju ćete kasnije staviti u torbu. Imajte na umu da će vam trebati i pokrivač. Da biste izolonu dali željeni oblik, upotrijebite dvostranu traku, treba je zalijepiti oko perimetra rezultirajućeg dna spremnika. Zatim pričvrstite bočne stijenke na ovaj element i termalni spremnik je spreman, ostaje samo obraditi šavove ljepljivom trakom, po mogućnosti aluminijom, ali možete i bez nje. Sada umetnite spremnik u vrećicu - ovo je zadnja faza, automobilska torba hladnjaka je spremna. Naravno, ako u njega ne stavite hladnjake, to neće raditi, možete koristiti led iz zamrzivača u njihovom kapacitetu.
Hladni akumulatori
Sasvim je moguće koristiti plastične boce, ali one imaju značajan nedostatak - zauzimaju puno prostora, a povratak hladnoće je mali. Puno je učinkovitije koristiti plastične vrećice s pričvršćivačem, jer su manje i daju više hladnoće. Odaberite broj Zip Lock vrećica ovisno o veličini vaše torbe. Spremnici za led trebaju se ravnomjerno rasporediti unutar vrećice s namirnicama.
Praksa korištenja dokazala je da se led tek nakon pola dana počeo topiti. Da temperatura u vrećici bude što hladnija, trebali biste je rjeđe otvarati.

Uradi sam, prijenosni hladnjak jednostavno!
Uradi sam, prijenosni hladnjak jednostavno!
Uradi sam, prijenosni hladnjak jednostavno!
Uradi sam, prijenosni hladnjak jednostavno! Uradi sam, prijenosni hladnjak jednostavno! Uradi sam, prijenosni hladnjak jednostavno!Home | Articles

December 5, 2022 03:42:50 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting