Upravljanje hladnjakom

Hladnjakom se može upravljati elektronički ili mehanički. Najčešća je mehanička kontrola. Ovdje se kontrolira konvencionalni termostat. Ova kontrola omogućuje samo odabir jednog od pet dostupnih temperaturnih načina. Ako uzmemo u obzir elektroničko upravljanje, uz njegovu pomoć možete postaviti vrlo preciznu temperaturu, za razliku od mehaničke. Točna temperatura postavlja se i u hladnjaku i u zamrzivaču. Upravljanje zamrzivačem i hladnjakom može biti pojedinačno ili odvojeno. Objedinjena kontrola znači da će se odabrani temperaturni režim primjenjivati ​​na obje komore. Odvojeno upravljanje je prikladnije. Za svaku komoru možete postaviti vlastitu temperaturu. Gotovo svi hladnjaci opremljeni elektroničkim upravljanjem imaju zasebno upravljanje komorom.
Da biste instalirali hladnjak, morate odabrati suho i hladno mjesto. Najbolje je ako su svi izvori topline udaljeni od hladnjaka. Hladnjak mora imati slobodan pristup zraku sa svih strana. Sobna temperatura mora biti u skladu s klimatskim standardima navedenim za ovaj model hladnjaka. Strogo okomit položaj vrlo mu je važan.
Ako je hladnjak tek donesen, ne preporučuje se uključivanje. Trebalo bi se malo smiriti. U to se vrijeme može oprati i dovesti u red. Nakon određenog vremena možete ga uključiti, ali u njega ne biste smjeli stavljati hranu. Hladnjak mora prihvatiti temperaturni režim koji pruža. Sve potrebne radnje i njihov redoslijed nužno su naznačeni u uputama koje su priložene uz svaki hladnjak.
S vremena na vrijeme tijekom neprekidnog rada hladnjak se mora očistiti. To će zahtijevati deterdžente, kao i suhu krpu. Za pranje je najbolje odabrati neagresivne deterdžente. Hladnjak je mjesto za pohranu velike raznolikosti proizvoda. Kao rezultat, u njemu se može stvoriti neugodan miris. Da biste to izbjegli, morate koristiti posebne dezodoranse koji su dizajnirani da upijaju mirise. Ako hladnjak ima ručno odmrzavanje, jednom godišnje trebate odmrzavati zamrzivač i očistiti ga od svih izraslina i leda.

Upravljanje hladnjakom
Upravljanje hladnjakom
Upravljanje hladnjakom
Upravljanje hladnjakom Upravljanje hladnjakom Upravljanje hladnjakomHome | Articles

December 5, 2022 02:32:56 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting