Uporedo s Gaggenauom

Veliki broj potrošača, na temelju životnih uvjeta, može si priuštiti samo hladnjak europskog tipa. Ali u današnje vrijeme ima dovoljno onih apartmana koji u kuhinju mogu udobno smjestiti hladnjak u američkom stilu. Uz to je takav hladnjak umjetničko djelo koje će dostojanstveno pozdraviti sve goste. Jedan od tih modela je hladnjak "side-by-side", koji proizvodi tvrtka Gaggenau. SK 535 ima klasičan američki stil izvedbe. Ako pogledate unutar ovog hladnjaka, možete pronaći zonu svježine koja je namijenjena za čuvanje mesa i ribe. Postoje dva pretinca za hlađenje pića. Maslac se mora čuvati u posebno određenom odjeljku. Skladištenje zelenila i povrća trebalo bi biti u dva odjeljka. Mogu regulirati razinu vlage. Zamrzivač je opremljen sustavom No-Frost. Korisna zapremina ovog hladnjaka je 600 litara. Uzastopni hladnjak može čuvati hranu cijeli mjesec. U tom će slučaju sve hranjive tvari u hrani imati svoje izvorne vrijednosti. Odmrzavanje u takvom hladnjaku nije predviđeno zbog upotrebe sustava No-Frost.
Hladnjak ima sedam klimatskih zona. Temperature se mogu podesiti samostalno, ovisno o potrebi. Hladnjak SK 535 je po svojim karakteristikama prilično profesionalni hladnjak. Namijenjen je svakoj vrsti proizvoda sa svojim pokazateljima temperature i vlažnosti. Sustav upravljanja u hladnjaku je elektronički. Sve je prikazano na zaslonu u boji, pomoću kojeg možete napraviti bilo kakve promjene u radu hladnjaka. U bilo kojoj od komora možete postaviti željenu temperaturu.
Poredni hladnjak SK 535 može pripremiti vodu za piće i led. Za to je predviđen poseban uređaj. U stroj istodobno može stati petsto kockica pripremljenog leda. Mogu imati i fragmentirani izgled. Također je u uređaju predviđena jedna i pol litra ledene vode. Prije nego što se ohladi ili smrzne, voda se podvrgne potrebnom pročišćavanju od svih štetnih nečistoća. Ovaj se model može proizvesti ugrađeni u kuhinjski namještaj ili može imati samostojeći izgled.

Uporedo s Gaggenauom
Uporedo s Gaggenauom
Uporedo s Gaggenauom
Uporedo s Gaggenauom Uporedo s Gaggenauom Uporedo s GaggenauomHome | Articles

December 6, 2022 15:44:07 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting