Uporedni proizvođači hladnjaka

Svaka tvrtka stvaranje granica svog savršenstva smatra idealnim modelom Side-by-side hladnjaka. Većina proizvoda koji su predstavljeni na policama u trgovinama pripadaju europskim proizvođačima. Za hladnjak postoji i koncept ugađanja. Ovaj slučaj uključuje predaju Side-by-side hladnjaka u europsku tvornicu. Isti je angažiran na završnoj doradi ovog modela. Svi elementi na šarkama, detalji ukrašavanja, kao i šarniri, promijenjeni su u one koji se smatraju uspješnijima za ovaj model. Svi tehnički elementi hladnjaka ostaju isti, što je stvorio proizvođač. Dizajn mašte tijekom podešavanja rada nema granica. U radu se koriste najzanimljiviji i najskuplji materijali. Trenutno je moguće naručiti bilo koji model. Najpopularniji brendovi koji su poznati u Europi su njemački, švedski i talijanski. To su, na primjer, WHIRLPOOL, ELECTROLUX, BOSCH, LIEBHERR, kao i neki drugi proizvođači. Svaka tvrtka ima bočne hladnjake, koji mogu biti ne samo samostojeći, već i ugrađeni.
Procjene troškova takvih hladnjaka su među najvišima. Najrazmjerno jeftin Bosch hladnjak Side-by-side koštat će kupca 2.700 američkih dolara. Što se tiče hladnjaka s podešavanjem, tada ćete za ovo zadovoljstvo morati platiti još više. Ako se hladnjak s imenom poznate marke podvrgne podešavanju, tada će i ovaj model biti nevjerojatno skup.
Američke marke Side-by-side hladnjaka nazvane su GENERAL ELECTRIC, AMANA, VIKING i neki drugi proizvođači. Ovi hladnjaci mogu se prihvatiti po cijeni koju si svaka obitelj može priuštiti. Ali postoje i takve kopije, čiji trošak doseže 15 000 dolara. Svi američki proizvođači zalažu se za kvalitetu tijekom proizvodnje. Zbog toga su okovi, kao i svi premazi, vrlo čvrsti i izdržljivi. Vrata mogu izdržati teret jednak šezdeset kilograma.
Među korejskim brendovima razlikuju se DAEWOO, LG, kao i Samsung. Udovoljavaju potrebama standardne obitelji sa srednjim prihodima. Dostupno je dosta mogućnosti. Na primjer, gotovo svaki model korejske marke ima sljedeće funkcionalnosti:
-temperatura je elektronički podesiva
-kontrolna ploča izrađena je u obliku zaslona s tekućim kristalima
- isporučen je dozator koji osigurava rashladnu vodu, kao i stvaranje leda.
- postoji mini-bar.

Uporedni proizvođači hladnjaka
Uporedni proizvođači hladnjaka
Uporedni proizvođači hladnjaka
Uporedni proizvođači hladnjaka Uporedni proizvođači hladnjaka Uporedni proizvođači hladnjakaHome | Articles

December 5, 2022 19:53:36 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting