Unutar hladnjaka

Čuvanje hrane u zamrzivaču mora biti popraćeno upotrebom spremnika koji su opremljeni zračnim kanalima. To će osigurati besplatan pristup zraku i visokokvalitetno skladištenje smrznutih proizvoda. Kako bi olakšao čuvanje maslaca i sira u hladnjaku, opremljen je posebnim pretincem ili posudom. Neki modeli hladnjaka opremljeni su uljem s poklopcem. Mogu se instalirati na bilo kojem mjestu prikladnom za ove svrhe.
Prvi hladnjaci predviđali su skladištenje jaja. Za to je stvorena posebna polica s udubljenjima za jaja. Maksimalni broj jajašaca koji su mogli stati u nju bio je 18. Ako u hladnjaku nije bilo jaja, onda ova polica nije funkcionirala. Kako bi osigurali da u hladnjaku nema neiskorištenog prostora, dizajneri su osigurali uklonjive police. Broj jajašaca u njima mogao bi doseći i 18 komada.
Kako biste jogurte, sirnicu i ostale sitne proizvode čuvali u hladnjaku, na bočnim vratima hladnjaka nalaze se police. Na ovom mjestu najbolje je skladištiti svakodnevne proizvode. Broj džepova na vratima može ovisiti samo o potrebama korisnika. U slučaju da vrata hladnjaka nisu jako opterećena, moći će raditi puno duže od predviđenog radnog vremena. Vrata će se saviti od stalnog preopterećenja. Nepropusnost će biti slomljena.
Da biste zamrznuli male predmete, možete koristiti udubljene ladice. Korištenje ladice s hladnjakom omogućit će vam puno brže zamrzavanje hrane. Najčešće su ove ladice instalirane na vrhu zamrzivača. Akumulator hladnoće izrađen je u obliku briketa, vrećice, poklopca posude, ukrasnog pladnja. Imaju veliki toplinski kapacitet, što im omogućuje da ostanu hladni.

Unutar hladnjaka
Unutar hladnjaka
Unutar hladnjaka
Unutar hladnjaka Unutar hladnjaka Unutar hladnjakaHome | Articles

December 6, 2022 15:17:55 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting